Sista fredagen för det här året

Julen var mysig som varje år och tomten kom såklart med julklappar åt mig eftersom jag alltid är snäll!
 
Fick allt jag ville ha inklusive sockar och ett objektiv till min mobil, deni! Ska visa några bilder senare när jag lagt in dom på datan.
 
Idag har jag först varit på promenad med mamma och hundarna i en timme. Dessvärre kom vi bara hem med en hund eftersom den andra tagit en liten omväg efter renarna men kom snabbt hem igen. Senare en andra promenad med Rajala, en timme det med så jag hoppas min förkylning inte vänder tillbaka till mig just när jag blivit kvitt den.
 
Nu väntar jag på Gustav.
 
 

Det drar ihop sig!

Jul, födelsedag, körkort och utomlands!
 

Min och bara min!

Jul, jul, jul

Pyntat i både lägenheten och hemma och det ger faktiskt en riktigt fin julkänsla. Sen är det ju också väldigt juligt när papp köpt julmust och mamma bakat rimbobullar så jag mår fiiiint just nu.
 
Igår var jag förbi grannen och kollade på deras två valpar som kommit hem och fick även hjälpa och bada dom små! ♥
Vid åtta var jag hos E.K och kolla X-factor finalen och rätt person vann verkligen. Har även hunnit bestämma vars och när vi ska åka och är så himla taggad på att äntligen få fara!
Idag blir det fika hos Karlsson, på både gott och ont kan man ju säga haha.
 
Klippte lugg när jag var i Umeå förresten.

Long time no seen

Hejhopp! Jag har spenderat min helg i Umeå med Sara och Kanada och det var extremt roligt och skönt att vila ut efter dom stressiga veckorna. Hatar egentligen att ha planer för dagar utom i vissa fall. Har i alla fall kollat Breaking Dawn part 2 och den var sjukt bra faktiskt! Har förresten köpt massa saker också! Pengar gick som smör i solen och har som vanligt lite smått panik när jag bara kommer hem med en 500 lapp i börsen... och självklart är det alltid lika skönt att prata ut med Sara om allting som stör en, gör en glad, orolig osv. Roligt har vi också haft.

Till helgen kommer E.K hem och vi ska äntligen bestämma vars vi ska, när vi ska och hur länge i ska vara. Snart lov också! Har ingen koll på hur länge men jag har bara tre julklappar kvar att köpa.
 
Har inge bilder tyvärr.
 
 
 

*

RSS 2.0