Är det okej att döda någon i självförsvar?

Jag har haft en bra dag idag. Började jobba... fick så gräs. Sen kvart i tio hämtade pappa mig och vi åkte till tandläkarn, skulle egentligen åkt tillbaka men pappa tyckte inte det behövdes. Käkade pizza och handlade. Vid halv elva skicka jag sms till simone, men väckte henne vid halv tolv eftersom hon inte svarade. Har varit med henne hela dagen till typ tre/halv fyra. Sov en stund hemma, for sedan ut och cyklade runt leipo och nu sitter jag här och tänker strax sova! Jag har blivit helt osocial på dom senaste veckorna... Det blir nog bättre när jag slutat jobba, förhoppningsvis.


Imorn ska jag först och jobba, sedan in till stan igen och ta en promenad med Ek och klockan sex sitter vi på kurs i tre timmar så vi ska få övningsköra sedan. Får se om jag kommer orka med imorgon.
Grattis till världens bästa Max som fyller år imorn! :)



Lets have a goooooood night. Det var en geting i mitt rum igår... -.- den kvävdes ihjäl :D

Bild brist så tog en random helt seriöst


Midsommarhelgen.

Midsommarafton: Vid halv fyra åkte jag till Linafallet där jag skulle tillbringa min midsommar. Sebbe var inte där när jag kom så jag hjälpte dom andra lite grann, hälsade på barnen som jag skulle passa och efter en halv timme kom sebbe. Klockan sju intog jag mitt jobb som barnvakt. Det var bara fyra pojkar den här dagen. Det gick helt okej, dom var busiga men dom lyssnade bra. Vicky kom och hjälpte mig vid nio för hon hade inget att göra. Ungarna somnade vi halv elva och fortsättning av kvällen var att kolla vad det fanns för människor, vara med sebbe sen inte mkt mer. Jag gick och la mig klockan ett, sov med ungarna som vaknade fram och tillbaka och vid två kom sebbe så då sov jag med honom ist.

Midsommardagen: vaknade halv ett, käkade frukost sen gick jag och var med mina pojkar, denna dag var dom 5 st. Jag orkade verkligen inte med dom, dom bara gnällde och gnällde. Som tur var åkte jag och ungarna med vicky till hakkas och dokkas för att tanka och handla godis. Det tog ungefär en och en halv timme. Slog på en film åt ungarna och pratade med min mamma och bror som kommit till Linafallet. Sen rullade kvällen på, sebbe gav bort mig till felix men tog tillbaka mig lika snabbt, blev tillfrågad om jag ville bada bastu med gamla gubbar näck, Olle skulle gifta sig med Vicky och jag skulle gifta mig med både sebbe och alex. Vid ett hoppade jag,sebbe,vicky,alex och felix ner i badtunnan. Badade till halv fyra sen somnade både jag och sebbe.

Idag: Vaknade halv tre, städade stugan och for hem.

Har inga bilder alls. Men det här var dom bästa midsommardagarna på flera år. Sebbes "familj" är helt otroligt galna,roliga och omtänksamma :)

 

 

Jag sa just ja...

... till att vara barnvakt till fem småpojkar i åldrarna 3-6 år. Jag är tuff. Jag får ju betalt för det ändå, och dessutom är det ju bara någon timme... förhoppningsvis. Jag hinner i alla fall vila idag så jag orkar ge mig ut i "slagfälltet" imorron kväll. Ska som sagt vara i Malmberget/Linafallet på min midsommar.

Btw här kommer lite bilder från balen igen :)

Sigge & Julia :)


John(kissemissen) :)


SueSue & Julia :)


SueSue, jag & Rajala :)


Emil med hans fjortispose :)


Sarar,jag,SueSue,SimmmeG & Sigge- Snygg bild måste jag säga! :)


Josefin & jag :)


<3


:)<3






Min dag.

Min dag har varit usel. Jag har inte gjort något alls. Börjar bli frisk vilket är skönt. Under dom här fyra dagarna har jag hunnit läsa ut två böcker! Jag har haft lite att göra... Idag klev jag upp 8.49 precis som igår. Kollade tv och käkade frukost. Fortsatte kolla tv. Vid halv två gick jag ut för att hjälpa min bror att byta däck, jag fick 200kr för det! Han hade två däck att byta. Efter det körde jag bil och lekte med min kära vovve. Jag har blivit grym på brännbollsslag. Sen gick jag in och kolla tv, käkade lite och cyklade på kiosken med min mamma, for hem och körde bil, lekte med vovven och sedan mer tv. Kul liv jag har. Jag har evighetsenergi just nu! Brinn i helvetet kära förkylning. Hejdå!

Mår illa

Fan, har blivit sjuk. Igår var jag hos sebbe på kvällen och natten, jag försökte sova vid halv elva men tyvärr lyckades jag inte så bra. Sebbe var bara tvungen att hålla mig vaken för att han inte skulle behöva vara ensam upp. Hursomhelst somnade jag väl vid tolv och han har jag ingen aning om när han somnade. Iallafall gick jag upp klockan 5, packade mina saker och kysste min älskade hejdå. Startade moppen och tanken var att rulla mot Aitik, men efter halva vägen kände jag hur illa jag mådde. Övervägde att fara ändå, men for hem. Vilket var det rätta, kommer inte jobba imorn heller. Förlorar pengar på det men vafan ska man göra om är sjuk? Min piga(sussi) har tagit hand om mig ett tag idag. hon hämtade mig med moppen och vi kollade Trassel sen körde hon tillbaka mig.

Nu sitter jag här och mår dåligt, men som tur är kan den här sommaren inte bli sämre än förra. Körtelfeber hela juni-juli månad. Att inte få ramla, springa eller hoppa på sommaren är svårt för mig. Som tur är gjorde sthlm och sommarjobbet ett bra slut på den sommarn.

Jag leker ego och beskärde bilden, Katja du får va med på bilden sen ;)

 

Yey!

Just nu blev jag happyface! Sebbe ringde och frågade om jag ville komma, blev typ skitglad. Eftersom jag inte kommer vara med honom ihelg. Vi som i vanliga fall träffades varje dag i skolan och även på fritiden och så kom sommarn. Har inte varit med honom på länge(för mig). Det där med att inte träffas varje dag är kanske något positivt. Man hinner sakna varandra lite. Men jag måste erkänna att jag har saknat honom även om vi varit i skolan och träffats. Det blir lite som låten Det var jag, det där när han sjunger "saknar dig fast du står här mitt framför mig" eller nåt sånt där. Nu börjar jag svamla lite för mkt.
Jobbet har varit tröttsamt och jag och min kropp har inte orkar göra någonting. Söndag låg jag hemma hela dagen, måndag blev det jobb sen sova när jag kom hem, tisdag likadan som måndag fast snäppet mer sömn. Är alltid trött på och efter jobbet, som tur är katja och hjälper mig att hålla mitt humör uppe. Vi svamlar på som bara den och ibland går det för långt haha. Chokladen måste jag sluta med... har druckit minst tio-tretton koppar sen jag började, och jag skojjar inte. Imorn måste jag upp halv fem för att ta mig till aitik så kommer vara superövertrött.

 

 

Sommarjobb

Sitter hemma med huvudvärk. Har haft min första arbetsdag idag. Är riktigt glad över att ha fått första perioden och jag verkar jobba med en hel del trevliga människor. Dagen gick väldigt långsamt idag och höll på satt somna flera gånger.

Nu tar jag en femma, gonatt :)

Grundalbalen


Jag & min fina

Rajala & Julia

Sussi & Lowe

Julia, Rajala, jag & Sussi

Lowe & Sebbe

Vi är så söta så!

Camaron

Jag & min piga

Röda mattan:
-

Jacob & Jessica

-

Ronja Näckstam & Marcus Bertlin

Evelina Oscarsson & Linus Larsson

Sara Grönberg och Simon Gundmalm

-

-

Kasper Fyrén & Hanna Apelqvist

-

Josefin Ärlebrand & William Edlund

Jag och Sebastian Lund

Sara Rajala & Julia Larsson

Susann Johansson & Lowe Kejonen

Sara Israelsson & Gustav Östman

Louise ??? & John (kissemissen) Fredriksson

Karolina Wennström & Rasmus Karlsson

Johanna Öhman & Johan Wennström

-

Sara Nilsson & Johannes Vikfjäll

Emil Thyni & Emma Pettersson

??? ??? & Daniel Silverplats

Katja Palo & Erik Johansson

Tobias Gustavsson, Emil Eriksson & Axel Örtstam

Lina Johansson & Tobias Hagalid + Matilda Hansson & Max Johansson

Agnes Nilsson & Anton Björkman

Lina Karlsson & ??? ???


Har bilder kvar men nu orkar jag inte mer.





Mina bilder försvann

Ogillar facebook. Bilderna sög. Tänker ladda upp några här när jag har tid också.

Har just insett att jag inte kommer få se mina fina sebbe på minst en vecka eller längre... Vi som nästan varje dag brukade ses i skolan. Vet inte när han har sommarjobb. Jag börjar iaf i aitik på måndag och ska jobba i tre veckor tillsammans med min trogne kompanion från förra sommarn... Rasmus. Eller också menar jag Katja.

Mina hud är helt sönder skrapad av småsmå fiberflingor från båten. Var i tolki och lekte i vattnet med tobbe och axel. Fyfan så kul det var! Men just nu kan jag inte röra min hud utan att det svider...

funderar på att sova... gonatt<3

 

Sommarlov. :)? :(?

Ska lägga in bilder från både student- och grundalbalen när jag har tid. Alla var skitfina på studenbalen och min bror och alexandra var riktigt fina. Grundalbalen var enormt rolig! Var nervös när vi satte oss i bilen och började rulla för att ragga innan vi for till Nordan. Jag, sebbe och rajala i camaron och sussi, lowe och juli i mustangen. Tyckte alla var riktigt fina, och jag var glad att ingen hade likadan klänning som mig.
Idag var slutade jag nian och byter min gamla klass mot en ny... Grät ingenting, men fan vad jag kommer sakna min älskade klass! Vi hade alltid så sjukt kul! och nu kom jag på att jag har begränsad tid på mig. Om tre månader flyttar några personer som betyder hur mkt som helst för mig. Luleå är inte långt så jag kan ju åka dit, men Umeå är ju sjukt långt bort... Sebbe flyttar ju oxå men det är ju inte säkert att vi ens är ihop i slutet av sommarn... hojja man blir ledsen när folk flyttar. Min bästa vän tänker iaf stanna med mig. Tack suesue! 

Jag satte mina lösögonfransar på mindre än tio min och det blev bra!!!! Min bror tog studenten idag så håller just nu på att fika. Så ska fortsätta med det!

CherryO <3

7 juni

Orkar inte lägga in ett helt inlägg om klassresan till göteborg. Jag hade iaf jätteroligt med min fina klass och jag kommer sakna dom skitmkt. Känns fortfarande som att det bara kommer vara en sommar och sedan får man se allihopa igen. Men så var icke fallet. Det där med att få en ny start vet jag inte riktigt om jag kommer få. Det jag tänker med ny start är att komma till en helt ny klass med folk man inte alls känner. Jag erkänner att jag hade velat ha det så, men det känns ganska bra att börja med folk man känner.
Balen är ju också på torsdag. Just nu är jag inte taggad på det men det kommer.


 Söndagen tillbringade jag halva dagen med att prata med johanna och andra halvan till att vänta på att sebbe skulle ringa. Vid tre ringde han och jag for till honom vid sex. Fick vänta ett tag på honom men annars myste vi bara hela kvällen. Måndag vaknade vi sent, gjorde inte mkt. Fick se lagunen och purnusjön för första gången, riktigt fint. Idag blev jag och sussi dränkt i bassängen av anton. Mina kläder är ännu inte torra. Sen skulle vi blöta ner några lärare också. Iris fick en hink över sig, och hon hämnades sedan. Jag hade just fått på mig torra kläder när jag gick ut genom dörren och jacob kastade en hink med vatten över mig. Arg som satan var jag.



wille och axel gjorde söt pose :)


Sigge och sussi oxå :)


Jacob och emil med :)


-


ninjas :)


vi var mitt ute i skogen i fyra timmar :)


Pojkarna lekte med hemmagjord pilbåge :)


Militären gick till attack


1


2


3


4


SimmmeG hade tråkigt :)


Vi spelade vollyboll i över en timme :)


Jag fick en klättrande unge på min rumpa så jag tog honom i knäet ist, han heter Albin :)


Hade inte mkt mer bilder, men det får duga. Hejdå :)

 

 

 

 

6 månader ♥

Jag orkar inte skriva något mer än att jag älskar dig så himla mycket gubben!

Du är så fin min älskling ♥


jag gillar bilden:)

 

*

RSS 2.0