Fjälls imorn!

Tar ledigt två dagar och far till Torneträsk med min family och Gustav. Hej!



27 mars 2012

Saktare kan tiden inte gå. Jag har vaknat 6.10 och väntade med frukost för att tiden skulle gå fortare. Det gjorde den inte. Jag ska sätta upp håret sen är jag klar. Hoppas den här dagen blir bättre än igår.


Tyrannosaurus rex?

Hejhej!
Haft APL hela veckan med sötisen Josefin och vi har haft lite småkul måste jag säga. Imorn är sista dagen vilket är väldigt skönt men har ett läkarbesök klockan nio så har sovmorgon.

Nästa vecka tar jag och hjärtat ledigt torsdag och fredag och drar till fjälls!

Cry baby.

Igår hade jag tydligen en väldigt känslig dag. Älskling visade en video som fick mig att gråta och efter det kunde jag inte sluta. Jag började ju för fan gråta av filmen Upp. Fast den är ju rätt sorglig i början...
Har insett att jag har allt för många distansuppgifter kvar och att jag ska på skotertävling imorn i Tjotti och kommer hem först senare och då har jag ingen lust att göra det. Marknaden idag då var mysig. Tyvärr hade jag inte pengar och gick hem med tre remmar. Men hann träffa människor jag inte träffar så ofta i vanliga fall!
Senare var jag hos Suesue och vi kollade Cry baby och Mulan 2. Det var roligt!


Happy birthday dear Assface!





Tar en promenad med mina söta vovvar.



Låt mig sova i resten av mitt liv.




Trött

Gud. Jag har inte fått vakna efter halv tio på hela mitt lov. Vaknat tidigt varenda dag. Även om det såklart varit mitt eget vel och eftersom jag inte tycker om att sova bort hela min dag så får jag skylla mig själv. Imorn vaknar jag halv sex för att hinna duscha och ge mig ut på en tur med pappa och bror till Luleå för andra gången. Tyvärr blir det ingen shopping eller vistelse i stan utan det blir och köpa ny bil tydligen och sedan göra några ärrenden sen hem. Förhoppningsvis går det fort och vi är tillbaka vid fyra/fem. Har ändå slut pengar ju.


Godnatt!



Åh! Jag kan sitta i timmar och se på dessa fina varelser.




Lovet har börjat perfekt!

Fredag sov jag med älskling, kommer tyvärr inte ihåg vad vi gjorde... Har minne som en guldfisk. Myste på antar jag.

Lördag. Jag, Gustav, Max och Josefin körde skoter hem till mig från Gve. Drar bara en liten sammanfattning här tror jag. Dålig led i gällivare, fantastisk led i dokkas, ringde Jacob, for till sussie koja med hon och lowe, körde på orörda myrer, hämtade madrass för att tolka, ramlade av, grillade korv, bacon och sånt, solade lite smått, körde mer skoter, myste i kojan, sen hem till sussi för bastubad i vedeldad bastu + snöbadning för en del, spontan övernattning där jag motsvarade 9 pers tydligen hehe, kollade The G 1-2 (nej jag varken kan eller ids kolla upp hur det stavas, that's why.), Max drog skämt hela natten lång, vid tre somnade jag brevid min älskling och vaknade vid nio av att max gnällde på solen i ögonen.

Söndag: Frukost, jag och Gustav myste med våra "barn" mellan oss. Aawii, Max och Josefin, ni är så söta och underbara! Sen blablabla dom åkte hem och jag och Rajala kom till sussi!

Måndag åkte jag in med pappa till stan, väckte Gustav och for och fikade på Café Oscar. Sedan hade jag och Gustav huset för oss själva eftersom hans föräldrar inte är hemma förren torsdag. Vi for och käkade med Max på manuella vid sju och kom sedan tillbaka vid halv tio. Då var vi med Love, jag somnade vid halv elva för jag skulle upp 5.10.

Tisdag drog jag och min "tvilling" till Luletown för shopping i massor! Och ja, jag slösade upp pengar men fick med mig behövliga saker. HEHE sommarkläder(öppen rygg!!!!), snygga jeans, sköna trosor i grönt, svart och vitt, sockar för 29:- och sist men inte minst en rosa huvtröja. Vi var himla effektiva och var klar redan vid två. Vid kanske tre gick vi och käka på Österns pärla och dit kom min Katja också. Vi var förbi i Boden/Sävast också, och storheden och kollade på albinomarsvin hihih :D


Idag var tanken att åka på dundret men så blev det icke. Ist sitter jag i lägenheten och tänker snart gå ut i det fina vädret! :)


*

RSS 2.0