Stockholm 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 

LCHF

Jag befinner mig i Stockholm och har varit här sen i torsdag och imorn åker jag hem. OCH jag ska säga att LCHF-mat är faktiskt gott. Märker att jag, konstigt nog, rör mig mer och äter mer hälsosamt här nere. Undra hur det kommer sig. Förresten, anledningen till att jag äter LCHF är för att jag är hos min moster och hennes sambo förläser om LCHF och han äter bara det. Hur som helst så har jag fått en svart liten söt kisse hit. Raspen är hans namn och han är så söt!
Idag har vi varit och shoppat i Häggvik och jag har köpt massa på rean! Bilder kommer nog sen.
 
Har märkt att jag tycker väldigt mycket om Sthlm. Att bara gå runt på stan och kolla på människor och gå i butiker, fika... allt är så mysigt och man ser alltid något nytt! Kanske jag flyttar hit i några år. Love it!

Roadtrip!

I Lördags var jag, pappa och vovvarna på roadtrip till Ritsem, vi klättrade i lite berg, kollade utsikten och käkade god mat. Söndagen åkte vi tillbaka dit för att fiska, den här gången med Sara och Leif.
 
 
 
På torsdag åker jag med familjen till underbara Stockholm!

World Society for the Protection of Animals

Klicka på den!
          ↓
 
Förbättra framtiden för miljontals djur.

Ett brutet finger kan inte peka på sanningen.

Gud vad trött jag är när jag jobbar, förstår inte... Men pengar blir det i alla fall! Längtar verkligen tills jag jobbat klart och få åka iväg till olika ställen. Och snart, om ett halvt år är jag arton!
 

Dom här Novita-skorna vill jag ha!

It's a little bit funny

Min förkylning är förfärlig. Jag har ingen röst och det gör mig sur och grining eftersom det är så frustrerande att inte kunna prata. Jobbet har gått bra hela veckan! Just nu sitter jag och kollar nån dålig gammal film och äter godis, samtidigt som jag kollar bikinis. Hittar ingen...
Ska strax gå och lägg mig.
 
 

Början på sommarjobbet. Igen.

Idag var som sagt början på ett 3-veckors jobb i Aitik. Egentligen gillar jag att vara där men just nu känns det verkligen skitjobbigt att vara i Aitik i tre hela veckor. Gillar mitt nya gäng som jag jobbar med. 10 tjejer och 2 killar, haha!
Tror inte min mage kan må så mycket sämre... Har haft ont sen igår. Somnade elva och vaknade tre... väckarklockan ringde 5.00... suttit och kollat tv halva natten, mått dåligt på olika sätt och vis, varför vet jag inte.
Idag gick jag och Katja en sväng på stan. JAG ÄLSKAR REOR! 70% på smycken, ett armband för 259kr och örhängen för 75kr blev tillsammans 103kr. Räkna ut hur om ni är intresserade.
 
 

*

RSS 2.0