Byahäng och knivsläng.

Tjosan alla nötter.
Idag så har jag chillat med suesue och rajs först. Sedan med lowe,simmmeG, juli och sigge. Orkar inte berätta något mer intressant än att jag är ett hål rikare i mitt högra öra och att kvällen slutade för simon på akuten.

Ja, det var det. Imorn blir en otroligt ovanlig men förhoppningsvis, fruktansvärt grym dag/natt.
Ska snart lägga mig i sängen för att invänta ett samtal från Norge och min älskling.

Jag är fet och jag gillar det.

Idag har jag kommit hem klockan 6 på morgonen från mina fina pojkvän som nu åkte till norge. Hemma käkade jag och mamma frukost, köttsoppa. Sov i nån timme, sedan upp nio och duscha och fixa mig. Käkade köttsoppa kl 11 och även klockan 12 och lite b&j's till efterätt. Sedan åkte jag med sarar mamma för att möta upp rajs. Älskar möten på tågstation(även om det var på parkeringen)<3. Tog bussen till Gustav, vi letade skräckfilmer men hittade ingen bra så kollade harry potter. Hann även fara på frasses, åt stripsmeny, sedan till ica för att köpa godis och vara "nyttig" med bonaqua. Deeptalkade och åkt hem. Pan pizza hemma+ köttsoppa.

Neeeejnej inte har jag pms eller får min mens snart....... jag är fet. Nu går jag och sover, får ju sova en timme extra :D

Mitt fina sak är hemma!

 

Jag antar att jag borde vara glad, men det är jag inte.

Orkade inte fara till Norge utan Eddie får åka själv. Imorn åker jag hen klockan 6 på morgonen och tar 11.15 bussen till stan igen för att möta Rajala<3 Sedan åker jag till Gustav.

Jag tycker inte om när folk gör så. Det är respektlöst.
Om det vore så... hade det fungerat fortfarande?



Shit jag har börjat göra min blogg till något den inte är :o

Chasing cars

Yes, I'm emo. Jag vet inte vad jag vill. Jag behöver ett långt deeptalk för att kunna fatta nå bra beslut. Har ännu inte bestämt om jag vill följa till norge på lördag. Känns inte särskilt lockande... Orkar inte vara med nå nya människor hade kanske velat stanna hemma och bara hänga med min vänner. Men det har jag planera att göra restan av lovet. Får se vad som sker. Ska slå på en film och dricka jordgubbste. Åh, jag vill inte till skolan. Jag vill bara vara helt ensam.

Sjukt gammal bild från "mitt tappra försök att leka emo" :) Nej jag hade varken fixat håret eller sminket :)

Just you and me.

Imorn börjar jag som vanligt något helt nytt. Packar mina grejer från lägenheten och förflyttar dom till min farfars gamla hus och till min farbror, hans fru och katt. Skönt att äntligen ha ett ställe jag kan komma till utan att tänka på om jag är ivägen. Lite närmare skolan, men kortare epatur med julia... :( 
Jaja nu ska jag tella lite om min helg.

Fredag, skola, sjukgymnasten, sova på stayin.

Lördag, vakna 12.30, fix och fika på alla tiders, sedan begav jag mig till gustav och chillade med honom tills sigge och juli ringde och hämtade oss med brutalbilen. Pizza på manuella och sedan ragga runt. Kvällen slutade på stayin.

Söndag, vaknat, duschat, fikat på alla tiders igen, katja-häng och sedan chillat på stayin.

Inte mkt mer med min helg, hoppas ni har ett lite roligare och okomplicerat liv än mig.


I wish.

Dags att komma hem.

Låt mig se... Sjukgymnasten idag då. Hon knäckte min rygg åt alla håll och fick en tid till träningspass med. Sen så är jag påväg att flytta från fjällnäs. Jag kommer bo i Dokkas fram till jul, sedan får man ju se vad som händer. Tragiskt, men hyffsat skönt! Slipper släpa mina grejer fram och tillbaka iaf. Men mitt såkallade "socialliv" kommer minska drastiskt.

Let's stay together.

Att sova tre timmar när det är skola är inte min grej. Fast hellre 3 än 5. Varit i skolan, skitkul att redovisa faktiskt och har slutat halv två. Nu återstår det att plugga nk, hämta hem min bag och sedan kanske köpa b&j's det var himla längesen och jag tänker ju plugga hela dan. Mina ögon svider för att jag är så trött men måste plugga. Tydligen har vi matte-prov nån dag också... undra när.

RAJALA OM DU SER DET HÄR FÖRE ÅTTA IKVÄLL SÅ SKICKA SMS.

Karlsson, Larsson... I nöd och lust.

Såklart väljer jag och evve den filmen av alla... Efter ha gått på stan och hittat massa grejer så for jag till Katja, Jävligt fint place! Snodde en tröja av henne och vid sju for jag och ek och käka på Östens pärla. Nio blev det bio och den slutade 22.50 så fick vänta till 00.10 bussen. Det betyder att vi satt på Max i en timme ungefär :) Nu så ska vi käka goudis! cherryoooow

Luleåhäng.

Sitter i eks lägenhet helt ensam eftersom hon har skola. Kom hit med mamma och pappa igår. Gick runt på stan en snabb sväng och köpte mig en väska och ett par skor. Väskan älskar jag och skorna duger den här vintern :)
Träffade sigge och katja igår med, gudis så jag har saknat dom! Idag måste mina planer ändras, tanken var att gå på stan och shoppa vid 11, men måste skjuta upp det en timme eller två eftersom jag märkt att jag inte gjort min loggbok. Fitta oxå! Jaja på eftermiddagen blir det kinamat och bio! Imorn åker jag hem, hade velat stanna till söndag typ men måste hinna med mina distans... Så typiskt mig att både glömma och skjuta upp allt i sista sekund. Söndagkväll kommer älskling hem och under dagen får gustav hjälpa mig med satans matten! Måndag eftermiddag ska jag plugga nk hela jävla tiden.

People who remember you after meeting you only once.

Sitter med ryggont, en stor längtan efter mat och känslor som svallar över. Jag är arg, jag är less, jag saknar rajala och katja, jag är överlycklig, jag är trött. Jag är död.

Smile, it confuses some people.

Varje gång jag läser någons blogg och det står om en person som dom inte nämner namnet på så blir jag så himla nyfiken! Jag vet att det inte är min sak men jag vill ju så gärna veta.

Har också märkt hur lätt mina vänner kan påverka mig. Vissa har fått mig att ändra inställning helt om vissa människor bara för att det är deras vänner... Jag antar att det är en positivt. Men en del människor kan jag bara inte ändra fattning på.


 

Idag har jag varit på Adviva först, där fick jag tid till röntgen och till sjukgymnasten. Därefter förbi lägenheten och energi. Sen kom pappa med ett otroligt fantastikt förslag... Åka till Älgkojan. Älskar att åka den långa skogsvägen bara för att komma fram till ett område bakom lkab och vandra efter den smala, krokiga stigen. Fan va fint. Tyvärr lämnade vi bara grejer och for sedan och käka på Alayna.. bra där Ida, bra. Vi halv tolv/tolv hängde jag med Gustav tills han skulle klippa sig och då hämtade mamma mig. Jag och hon for och fika sedan hem till byn och min fina piga, Suesue.

Bara för att jag råkar sakna julia.






Och bara för att jag hitta en skum bild....

Långpromenad och thaimat...

med mamma idag. Har varit duktig nog att hänga tvätten och diska. Tyvärr är distansuppgifterna inte klara ännu.
Men det löser sig med tiden, nu far jag till Sigurd och förhoppningsvis kommer gustav också senare :)

M.V.H Ida Larsson.

Vilken helg...

Jahaja... jag och evve satte klockan på nio för att promenera bort allt vi ätit under gårdagen. Det gick inte helt enligt planerna men träning fick vi fan! Igår natt kollade vi filmen "Jag saknar dig", bra film, en del dåliga skådisar, man störde sig på filmen men den var himla bra på något sätt ändå. Evve for hem vid fyra... sadface... tur att jag kommer till henne på torsdag igen!

Ikväll har jag umgått med Max och Gustav. Fan vilka bra människor! Jag älskar fan er. Vi har iaf kollat lite film, flamsat, kollat igenom hela skolkatalogen och så har dom lolat. Jag och Gustav drog på Ica en sväng och handla lite mer onyttigheter... som om jag inte fått nog av det heh. Kom hem för en timme sen ungefär. Har hunnit prata med älskling på skype oxå, fan va jag saknar den filuren.

Min, josefin och eks kväll igår :)<3


Vilka helt jävla underbara människor. <3





 a little happyface..

Mysig fredag.

Idag var sista dagen jag vaknade kl 5. Min APL är slut för den här gången och jag har fått göra massa grejer.

När jag slutade jobbet duschade jag och sedan mötte jag upp sigurd som fick hjälpa mig med en sak. Josefin kom också efter ett tag och tillslut satt jag och hon på bussen mot malmberget. Vi failade och tog snabbussen men det gick bra ändå hehe. Halv sex mötte vi upp Karlsson och drog på manuella och käka pizza. Dit kom även max,gustav,sigurd och love. satt och snacka ett tag sedan for vi tre till fjällnäs och basta i nån timme. Nu sitter jag och karlsson ensamma i lägenheten och funderar på vad vi ska göra.

Har en riktigt fin bild sen...

If you still talk about it, you still care about it.

Jag tror inte på vad folk säger om dig. :)



Nu ska jag jobba matte, kanske engelska om jag ids :)

Någon som har lust att fixa min blogg? Nä, tänkte väl det.

Få se nu vilket roligt liv jag har. Jag är sjuk... när vi dessutom har praktik, jag menar, man får ju ändå knappt göra något på dom, fel att vara sjuk när det är skola?? Har gjort ärenden idag med. Vaknade 5.30 och kände att jag inte kunde fara, 6.45 ringde jag och sa att jag var sjuk. 7.00 intog jag frukost. Kollat tv och gjort enegelskan var på denna dagens lista. Käkat en munk ist för kanelbulle. Kanke missa köttsoppan på lördag... Gud jag avlider!

Längtar till nästa vecka, är jag klar med mina distans så ska jag få åka till Luleå och Evelina på torsdag!
 KATJA! OM OCH NÄR DU SER DET HÄR SÅ SKA DU SMSA MIG.

Hade inget mer att säga tror jag :) pusspånosenälskling!

Måndag

Avslutade min första dag på APL:en klockan 16.00. Inte direkt det roligaste jag gjort. Men det duger. Fick åka ända bort till Killingi.
Efter jobbet gjorde jag lite ärenden och sedan lagade jag mat åt mig och min matlåda. Just nu känner jag mig så fet och mätt så jag knappt kan andas. Brukar vara så. Hade velat hitta på något men orkar inte, förresten skulle jag göra svenskan men jag insåg att jag inte hade något av papperna.

Saknar min älskling... Han fyllde år igår så grattis!
Jag älskar dig.




Superman - Tarrus Riley

Igår var det fredag och lektionerna gick fint. Data hade vi inte, matte lyssnade jag inte på, naturkunskapen snackades det om APL och idrotten skippade jag helt. Jag hängde med simone på stan i en halvtimme eller mer, sedan blev jag skjutsad till fjällnäs och där tog jag en powernap i 15min. Pappa och simon kom och väckte mig. Vid fem var jag på Stayin efter att ha gjort mina små ärenden.
Jag och Jenny drog på gojan och köpte godis! Filmtittandde och massage väntade oss när vi var tillbaka, tyvärr var det mest jag och hon som fick massera så. Min pojke satt och lolade(!!) halva kvällen men vi gick och la oss efter tolv nångång.

Idag vaknade jag 8 och följde med ett gäng norskar till tåget och sa hejdå för två veckors tid. Sitter på stayin just nu, helt själv! Inte en människa här. Men jag klagar inte utan tar vara på min egen tid. Gick ner till gymmet och test några grejer. Gym är inget för mig, jag hatar när andra folk är på samma ställe och tränar.


mina öronhängen <3

*

RSS 2.0