jaa inte fan är det roligt.

Jag säger då en sak.. praoa aldrig på ica! så otroligt tråkigt. man gör samma saker varje dag, enda positiva är att man får jävligt bra träning när man lyfter alla tunga lådor. Men ont i ryggen. Fick iaf sluta en halv timme tidigare.
bjuder en bild på mig:)


sitter som fast klistrad i tvn och funderar på att ta en munk innan jag börjar med disken som varit sen måndags... äckligt jag vet. har inte orkat, mina ögon är helt röda för jag är så jävla trött. och jag har inte varit vaken länge eller nåt men är väl bara sliten. Höstdepp suger.

Om jag kunde fara härifrån och totalt glömma allt och alla som är här skulle jag gjort det. Om jag skulle få ta med dom personer som får mig att må bra skulle jag göra det. Om jag skulle ändra mig hade jag inte gjort det jag gör.
Naae alltså jag är sjukt less på gällivare och alla människor här. Mina planer på att flytta till usa är något jag vet inte kommer hända. och alla andra vet det oxå. men drömma får man.

hem ljuva hem..

fast kanske inte. jag är nu hemma från luleå och evve. Hade skitrolig helg! lördag blev det shopping och bio+ massa mat. Söndag chillade vi bara och käka pizza,hälsa på frida och sen tog jag tåget hem till lilla gällivare. Man blev lite smått grinig när man såg snön/slask/is ligga vitt på backen.. i luleå fanns inte ens minsta lilla snöklimp.

min nya bloggdesign och header bara föll ner från himlen och råkade landa här. tack så mycket gud! :)

tagga praoen imorn! hälsa på ;)
(saknar min fina piga)


pusspånosenälskling<3 /...

Luleå!

Sitter i evves lägenheten, hon är i duschen. Idag ska vi ut på stan och kolla lite kläder och skor eller något sånt.
Igår va jag i skolan som vanligt, har fått en ny mattelärare han heter Carl-Otto haha! lite småläskig gammal gubbe men helt okej. efter vi slutat åkte jag med pappa in till stan och väntade på tåget. Fullt på tåget, inte ens kul -.- Kunde inte sova alls heller. Framme i luleå gick jag runt på stan i typ en timme och lite mer. sen tog jag en buss kl 19.25. väntade på att evve hoppade på och sedan åkte vi till hennes lägenhet. Käka nudlar och sen så kollade vi idol, haha somnade typ elva och vaknade någon gång mellan 8-9.

pusspånosen<3 /...

den här flickan är sjukt snygg :*

nightbiooo!

Sitter i lägenheten med nå små fjun vid namn jacob,sebbe och josefin. om några timmar far man på nattbio och träffar lite folk sen ska man väl hem och sova kl 6, kommer nog inte somna men iaf. Hade trevlig kväll igår med massa folk, och ståupp komikerna va skitkul! nee nu hejdå:)

/cpkatt/dampkisse JAG GILLAR FIL

Det Var Jag

Jag har blivit lite lat på senaste märker jag.. ligger efter i det mesta tror jag. Hm.. So:n, matte,svenskan,engelskan och no:n måste jag ha facit till vilket jag inte orkat fixa ännu. men efter lovet så är det skärpning för min del! Kanske börjar jag träna lite då och då oxå. Men inte fan pallar jag äta nyttigt med fullkornspasta och isbergssallad.. haha dåligt exempel men. Det finns ett ordspråk som jag tycker är lite smått bra: " Det viktiga är hur gott du lever, inte hur länge. " hyffsat bra tkr jag!

Idag äre maskerad på skolan, får se om jag orkar ta min illrosa klänning och låna sussis krona. är inte så pepp så det faktiskt. men ändå ganska kul!
 bara för att jag gillar att ladda upp bilder(a)

*

RSS 2.0