Picknick

Slänger upp ett litet inlägg i brist på att ha något att göra. Jag har varit på konstigt men bra humör idag... Fick inte lika mkt sömn som jag brukar eftersom att Sebbe sov här. Idag har jag inte gjort ett piss i skolan. Morgonen började med No och jag försökte verkligen läsa i boken men det funkade helt enkelt inte. På bilden gick jag ner till datasalen och tänkte kolla bilder... det gjorde jag också men sen i bildsalen orkade jag inte göra något. Idrott började med att vara sur på lasse så förde en t-shirt till johanna ist. Kom tillbaka efter tjugo min, då halva lektionen gått, och var faktiskt helt seriös när vi spelade fotboll. Eller vadå faktiskt? Jag är typ alltid seriös på idrotten.
Åkte med Sussi in till stan en kvart tidigare än vi slutade. Satt och vänta hos tandläkarn med henne och hon bjöd mig på kaffe! Sedan gick jag runt på stan med jessica och jacob ett tag. Tills dom for och jag gjorde lite grejer som behövdes och gick sedan till fjällnäs. Jag var så jävla hungrig och eftersom jag suger på att laga mat tänkte jag vänta på att mamma skulle komma, men grym som man ibland är lyckades jag laga något riktigt gott. Okej spagetti med carbonarasås kanske inte det svåraste men ändå! Åkte hem med mamma som släppte av mig vid affären i Mettä-Dokkas och därifrån sprang jag hem.

pusspånosenälskling<3

 

Sammanfattning av påsklovet.

Jag har tråkigt så jag gör en sammanfattning av mitt påsklov.

Måndag: Åkte jag ni till stan och var med Katja, Max och två andra. Sen åkte jag hem och var med Suesue och Rajala.

Tisdag: For jag och Rajala och levererade korvar och sedan va vi med Evve.k. På kvällen åkte jag och Evve.k och grilla med Sussi, Felicia, Indra och Rille.

Onsdag: Åkte jag till Sebbe och sov där.

Torsdag: Sov hos sebbe igen.

Fredag: Åkte hem från Purnu med Sebbe med i bilen. Vi letade påskägg och drog sedan till Jacob. Vi åkte till Dokkas och så kom E.k oxå. Och vi fyra åkte och grillade med Sussi vid leipobackarna. Sen sov Sebbe hos mig.

Lördag: Var jag och Sebbe med E.k igen. Vid halv sex åkte jag och sebbe till Jacob som hade "kalas". Där träffade jag Jessica, Josefin, Wille, SimmmeG, Lowe, och Suesue. Halv nio sa jag hejdå till folket och begav mig till Evve.k. Vi hade tråkigt så for och grilla men vi ångrade oss snabbt och åkte hem till henne ist. Satt och pratade skit och käkade spiralkorv. Brände läppen så nu har jag en fet blåsa där. Åkte hem vid halv tolv och just när jag kommit uppför trappan ringer min mobil och jag fick sovsällskap ytterligare en natt.

Söndag: Åkte pojken min hem och jag fick ist sällskap av SaraG som kom med sin epa! Vi drog till Sussi och va med henne, Lowe och SimmmeG. Vi åkte och grilla och drog med oss Rajala. Hann träffa julia en kort sväng oxå.
Vi satt och grillade vid sandbackarna och efter en stund tog SaraG, jag och sussi epan för att stjäla några grillpinnar från Leipojärvi. Basen dunkade på som bara den. Sen tittade vi lite film och köpte b&j's. Vi tio åkte jag hem.

idag: Känner jag mig allmänt nere, fast ändå lite smått glad eftersom det är måndag och vi hade haft tyska i skolan idag. Just nu tänker jag bara sitta hemma, plugga lite kanske. Har ingen större lust att leva idag.

 

 

 

 

 

 

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket



sommaren 2009!

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar



orkade inte leta upp nån annan.

nittonde april tvåtusenelva

Kom hem från Torneträsk vid sju-tiden i söndags. Tänker inte skriva mkt utan ladda upp bilder ist.


körde skoter och hade allmänt fint väder, simon på bilden.


åkte i backen med en plastpåse, och fort gick det oxå!


hade en riktigt skön solplats!


pappa var såklart tvungen att leka med kniven och låtsats vara farlig.


har inget att säga om bilden men jag har faktiskt vunnit en bastutävling mot mamma,pappa och sebbe. HA! jag bokstavligt talat slog ut pappa! fan va elak jag är. Vann en vadslagning mot sebbe och mamma oxå, hehe.


både spelade kort och byggde korthus, min farbror är så söt på bilden så.
stugan hade inge el så kunde inte göra så mkt, myste på kvällen iaf.


kladdkaka och björnbär fick vi efter att ha kommit hem från björkliden. Hojja det var som lite finare backar än på Dundret och några fler oxå. Synd bara att man inte är så bra på att åka slalom.


vädret blev dåligt men då var det ändå dax för oss att åka hem.
sådär fick nog med allt jag tänkte, tycker själv att bilderna är det roligaste med bloggar. 
hur som helst hade jag en skitmysig helg med min familj och min sebbe.



Igår var jag i stan och var med katja. Vi busade på som vanligt och åt i mängder, sen drog vi till max och där var martin och bubba. Katja lämnade mig ensam med pojkarna och drog på box eller nåt sånt och sedan for jag hem vid halv 8. Hemma drog jag direkt till Suesue och fortsatte äta, Rajala var oxå där. Vi satt på taket och prata om allmänt roliga grejer. Vid halv tolv gick jag hem.


Nu tänker jag gå ut och röra på mig, hejdå:)



 

cause if you want my body you gotta love my mind

Tänkte slänga in ett inlägg om helgen men det gör jag nog imorn ist. Har huvudvärk och tänker gå och lägga mig. Har ju påsklov har jag kommit på och jag känner redan att det kommer bli ett stressigt sådant, inget chill för min del.


random bild

I <3 facebook = falskt

Jahaja kollade min facebook för att se om jag saknade den, men icke. Saknar inte facebook ett dugg. Mina kommentarer lät såhär: vafan är dom ihop för och varför har den blivit singel. Jag förstår inte och jag kommer aldrig förstå mig på en del människor helt enkelt. Inget intressant direkt.

Åker till fjällen redan idag, ska packa lite shit, fixa grejs och sedan hämta upp sebbe och därefter vidare mot kirunahållet.

Fan va jag kommer spöa dig i folkrace :D

Igår kom anton och levererade våra salamikorvar som vi har sålt. Han stannade här i ungefär en timme, och senaste gången han var här var typ i början av 8an kanske. Vi satt och spelade kort och bara allmänt prata. Men kul hade vi. Kommer ihåg på den tiden då både anton och linus brukade komma och hälsa på. När jag och agnes hade cyklat linasvängen en gång så låg jag och sov på soffan, när jag öppnade ögonen såg jag anton och linus sitta i varsin fåtölj och stirra på mig... Gud va sur jag blev, ändå skrattade jag men sen skickade jag hem dom. Det var längesen.Iaf tänkte bara säga att...

DU ÄR OCH KOMMER ALLTID VARA BÄST ANTON BJÖRKMAN!

fast du läser ju inte min blogg men.

 



Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Jag vet inte faktiskt.

Waiting outside the lines

Igår gick jag till moffa och hälsade på. Tog mig en lång dusch med hår- och ansiktsmask, inte helt fel. Det är så skönt att känna sig ren. När jag kom från duschen fick jag te och skorpor, det är gott! Och lite kalorier. Hm.. ärligt talat har jag nästan ingen aning om hur mkt kalorier saker och ting har och jag vet inte vad som är mkt eller lite heller. Men jag bryr mig inte, kan ju vara därför. Innan jag cyklade hem tog jag en julmust från källaren. Den gick ur datum 27 mars 2010, smakar ändå lika gott som vanligt. På vägen hem plockade jag upp en liftare.

Idag var jag och rajala i stan och käkade pizza på manuella... som vanligt, och vi kollade skor men hittade inga.

Bara två dar tills jag åker till torneträsk och björkliden! Skulle först till saltoluokta men var tydligen fullbokat. Hur som helst ska jag vara helgen där, sköööönt säger jag bara. Men det blir inte som abisko utan nu blir det bara med min familj.









 

 

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Säng, soffa och bord.

Kör på ett nytt inlägg direkt.

Jag är trött och lite irriterad. Jag blir himla irriterad på människor som "tar" vänner. Eller njaa kanske inte tar men börjar umgås liksom. Det är helt okej att umgås med andras vänner och så men sen när någon tror att dom känner ens vänner bättre än en själv då blir jag riktigt irriterad! Jag vet hur personen är och jag vet vad den gillar och vad den inte gillar. Och såhär då: "Du kan berätta allt till mig." Men tänk om jag råkar ha problem med en personen och inte kan snacka om den för att dom är vänner. Jag tänker inte på någon särskild just nu och menar inte att någon snott någon av mina vänner, men seriöst jag vet ett x antal som har sagt åt mig vad det tycker och tänker om att deras vänner umgås med andra vänner. Haha jag har svårt att förklara tycker jag och alla tycker säkert att man får väl umgås med vem man vill. Ja klart man får.

Japp men nu skiter jag i det. Jag har inte sovit inatt alls, jag vaknade klockan ett på natten och har kollat tv till klockan halv sex på morgonen.

Vill ha dom där satans skorna! Kan någon bara ge mig dom?! Dom är helt perfekta. Jag ska ha dom! Måste väl hitta en fin klänning till balen snart tycker jag oxå. Har för tillfället inte alls någon lust att gå bal. Jag vill inte heller ha sommarlov. Jag vill ha tillbaka sommaren 2009, fan vilken otroligt grym sommar! Och jag vill inte börja energi... Och inte teknik heller. Fordons... Inte här i gve.

 

Iställer för att gå och hänga mig så tror jag att jag käkar något och hoppas på ett mirakel.

 



Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat





Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna



Love it!

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

BESLUTSÅNGEST!

Simpsons eller Topmodel?!?!?!?!?!

Fjällsäkerhet.

Kom för några minuter sen från Hellnerstadion och fjällsäkerheten. Vi var i olika grupper och inte tyckte jag det va så tråkigt som jag trodde det skulle vara. Ganska kul faktiskt. Orkar inte berätta vad vi fick göra det finns säkert andra som skriver det. Jaja jag vet iaf att jag inte vill hamna i en lavin eftersom man kan riskera att vara död efter 15 minuter i under snön. Nu ska jag plugga fysik, sen åka hem med mamma.

Har träningsvärk i armarna från igår. Jag,sebbe,simone och jacob va och spelade tennis. Haha spelade och spelade men försökte iaf. Funderar ärligt talat på att börja spela igen, om det finns någon bra tränare.

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Tog fösta bästa.

Dag 16 - En bild som är över ett år gammal

Min helg.

Fredagen började med skola som vanligt, lite kul att anton,linus och emil knöt fast mig med ett bälte i ett bord för att jag inte skulle gå ut från klassrummet. Satt fast där i en kvart innnan Rajala kom och räddade mig, fick lite fina röda märken efter "fastbundingen(?)". Skulle till sebbe men han kände sig typ sjuk så jag for hem. Efter en eller två timmar ringer han och säger att han kommer. Så han kom hit och vi ringde Jacob, och vi tre tog en bastu och tog det bara allmänt lugnt typ. Vid elva skjutsade pappa oss till jacob och vi tillbringade natten där. Första gången jag sovit hos jacob, coolish! Somnade klockan 4 och mamma hämtade oss halv två.


Lördag åkte jag med sebbe hem till honom, gjorde inte mkt alls.

Idag hämtade mamma mig vid tio och nu sitter jag här. Ska ta mig ut en stund strax och sen blir det zeldamys hos sussi!

 

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting



<3

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen -

 
Det fanns en tid då allt var kul och inget var förändrat.

*

RSS 2.0