ONSDAG

I måndags införde jag ett pyttelitet löfte åt mig själv. Jag ska hålla mig från godis, glass och läsk speciellt. Och vet ni... Det går väldigt bra just nu. Sötsuget är hemskt men det gör även att jag går mycket mer och promenerar. Igår tog jag först en promenad från fjällnäs och runt till sjukhuset, sen tog jag en långpromenad till Sporthallen. Allt för att jag inte skulle småäta. Verkar som att det kommer fungera ett tag till. Meeeen gud det hade varit gott med tuttifrutti-ringar!
 
Idag lekte vi med ettorna och sedan tog jag, Josefin och Line en promenad. Nu sitter jag hos Gustav och ska snart till fjällnäs igen. Sovmorgon till 9.30 är helt ok!
 
 

Skola

Jag var inte redo för skola. Verkligen inte. Hur som helst så ska jag få vara i lägenheten hela denna vecka och det känns sååå jävla skönt. Har inget annat att säga antar jag. Om regnet och min huvudvärk hade försvunnit så skulle det känns mycket bättre.
 

Känslan att cykla hem från Sussi en kylig, dimmig höstnatt och man vet att det är björnjakt.

Jag tror ni förstår min rubrik. Ibland vill jag inte bo här vars jag bor. Hur som helst, idag var jag på en springtur med Tessie och vet inte om det hjälpte så mycket med tanke på att jag tryckt i mig godis och läsk. For till Sussi på eftermiddagen och sen åt jag jättegod middag här hemma, babyribs, potatisgratäng och sallad. Mums!
 
Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag känner alltid för att shoppa. Inte beställa, utan gå runt i affärer och kolla och prova och köpa. Hm... kopia av min moster? Kanske det. Jag önskar jag hade lika mycket kläder, skor, smink, parfymer och smycken som hon.
 

Magnetic Nails

Köpte ett sånt där magnet nagellack i måndag och var så himla ivrig att testa den! Trodde inte det skulle bli bra men det blev skitbra faktiskt. Inte som på bilden men ändå väldigt snyggt. Har tyvärr inga bilder men jag gillar nagellacket och kommer köpa fler av dom. Pröva!
Var ju i Luleå igår med pappa och köpte min underbara jacka! Fick även med mig en bmw athletics-tröja, den är jättefin och jätteskön och jättevarm.
 
 
 
 
 

Dallas

Sitter och kollar Dallas. Vet inte varför den är så bra men det är den i alla fall. Igår var jag och Sussi i Luleå för lite shopping! Fick med mig fina grejer hem och imorn tar jag en till tur dit och sedan på kvällen är det dags för födelsedagsfirande hos Simone som fyller 20!
 
Hade.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder. Vad som än händer.

Såja, delade en natt med Katja igår och vi hade lite chipsmys ute i naturen sådär en midnattskväll. + att jag fick med mig en skjorta hihi! Idag har jag varit med Sara i stan och vi har inte varit på Dollarstore på länge så köpte lite nödvändiga grejer. Sen var jag, Sara, Sussi, Lowe och Jacob till Leiposjön och badade, jag tog mitt premiärdopp! Bättre sent än aldrig... men det var lite väl sent för mig med tanke på att jag älskar att vara i vatten.
 
Inga bilder, ingenting, så weheartit blir fint som vanligt.
 
Tumblr_lgvegdxvmz1qgunj5o1_500_large_large

Som sagt... dagarna bara försvinner.

Tänkte att jag inte orkar berätta vad jag gjort och sånt där så lägger in lite bilder istället.
MEN jag älskar nelly.com och jag vill beställa såååå mycket men nej, det får jag inte. Får min lön på onsdag förresten hihi!
 
Två bilder från Luleåkalaset, dom enda jag fotat haha
 
Josefin står för bilden!
 
Sen har jag inge roligare bilder tror jag. eller jooooo på bebisarna!
 
 
Skön sovplats
 
Favoriten ♥
 
Ja det var det.
 
 
 

Dagarna bara rusar iväg!

Tre veckor... Tre veckor går allt för fort. Vars försvinner dagarna?
 
 

Köpt i Stockholm

Skor från Jerns
 
Dinsko
 
Tröja från veromoda & skjorta från Carlings
 
Denim-jeans från Salt & blå jeans från Ginatricot
Rosa och lila från Ginatricot röda från H&M
 

*

RSS 2.0