1 år!

Aww idag är det ett år sedan jag för första gången träffade en söt liten tjej. Vi klickade bra direkt och hade alltid kul medans vi jobbade så tiden i Aitik gick fort både då och nu. Så grattis på våran dag Katjis! :D<3













 

I don't wanna do anything.

jag vill bara sova... sova sova sova. Inte ha slut på sommarlov, inte säga hejdå till mina vänner, inte börja energi, inte flytt in till gällivare, inte höra stockholmsdialekten för den är så jävla ful.

Jag vill sitta med Rajala på bönhustrappan precis som förra sommaren. Och det är vad jag tänker göra innan hon far till Umeå. Bara så du vet rajala.

 


 

Kom hem från stockholm idag. Tänkte lista upp det jag har köpt.

En blommig topp
En svart kavaj
En vit jacka
En beyoncé parfym
Tre par trosor
En svartvit mönstrad bh
Ett par jeans
En blommig bikinitopp
En svart kjol med dragkedja
En svart tröja med rosa text
Två par skor, ett par blå converse och ett par gråa tygskor
Ett rosa nagellack


och så köpte jag cigg åt sebbe som heter black devil, dom är helsvarta och finns i smakerna vanilj,choklad och ros. Pierre sa att det bara är fjååårtisar som röker sånna men jag tyckte det var kul :)

Se till att drömma om lyxiga takvåningar, häftiga bilar och snygga kläningar i massor, för det tänker jag göra.

Bilder imorn, jag är grymt jävla nöjd över mina plagg och saker som jag köpt!

 

 

Ut på stan och in i affärerna.

Åker hem imorn, tråkigt. Älskar att vara här. Så skönt att inte behöva tänka på saker och ting. Jag vill inte gå energi.

Palla äpplen har jag aldrig gjort.

Kvällen igår var seg, blev inget race... vid halv tolv gick jag mot min säng, låg och läste, fick två sms som jag inte orkade kolla. efter en stund kollade jag iaf, ett från sebbe så ringde honom och efter en kvart kollade jag andra smset, från Pierre... Han frågade om jag ville följa på race -.- Och snäll som han var orkade han vända och hämta mig (a) slängde på mig kläder och sprang ut. Mitt hår var åt helvete och inget smink heller. Massor av ungdomar och fullt av snygga bilar fanns på plats. Tyvärr blev det inget race, men lite bilrace fick jag åka haha.

Om du tycker den är för stor... förtjänar du den inte.

Min rubrik är från boken jag läser just nu. Diamanter är förevigt. En bra bok, har läst bättre men läs den om ni har lust.




Har läst mycket under dom här tre dagarna som jag har varit här, kan bero på att vi inte haft bra väder eller bara för att jag har tappat mitt humör dagligen.
Vi har hunnit vara på två olika köpcenter, ett i jakobsberg och ett i hm... Bra fråga vad det hette. Hittade en bh(99:-) och ett par blåa konverse(99:-) som jag ska ha tills jag hittar ett par andra skor. Reorna är awesome här!

Om nån timme åker jag, moster och Henry till Avesta och hämtar mamma, har saknat henne så<3 ska även gå runt i affärer och ikväll åker jag med pierre och kollar rally... haha eller jaa massa bilar som är mitt på motorvägen och polisen försöker få fast dom som kör men kommer inte fram för att andra bilar blockerar. Ungefär som filmen som jag inte kan stava namnet på x)

Have fun! :)

Stockholm i mitt hjärta...

:)

Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Sebbe
Vad gjorde du kl 08 i morse? gosade
Vad gjorde du för 15 min sedan? kollade tv
Det sista du sa högt? "hon ser förjävligt ut"
Det senaste någon sa till dig: "mm"
Vad har du druckit idag? Vatten och oboy, boost och cola
Vad var det senaste du åt? macka
Vad var det senaste du köpte? choklad
Vad är det för färg på din ytterdörr? vit
Vad är det för väder hos dig nu? mörkt
Godaste glassmaken? choklad/kiwi
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
Sover du tungt? japp
Drömmer du mardrömmar? inte så ofta
Trivs du med ditt jobb? sommarjobbet jag hade var skitkul haha
Favoritklädsel? mmmmmjukisbyxor <3
Favoritlåt just nu? Bra fråga
Vad ser du om du tittar till höger? Simons rum
Vad gör dig glad just nu? Tanken att få åka till sthlm
Vad ska du göra härnäst? borsta tänderna
Höger el vänsterhänt? höger
Humör just nu? sömnig
Favoritgodis? citronläppar är godast!
Kläder just nu? svarta mjukisar och svart linne
Sommarplaner? Sthlm, pdol, Lk och kanske sthlm igen
Hur många kuddar sover du med? två
Morgon eller nattmänniska? morgon
Vad är viktigast för dig? mycket
Är du kittlig? yes
Snarkar du? ibland
Stjärntecken? stenbock
Äckligaste insekten? dom flesta är ju..
Stökigt el välstädat? har stökigt men vill ha städat.
Vad längtar du mest efter just nu? stockholm

Flakasand.

Orkar inte berätta om hela min helg. Men hann träffa Katja innan jag åkte till Purnu för att vara med sebbe innan jag åker till sthlm och pdol. Har varit i Flakasand på festivalen där med pappa,rogga,ricko,sebbe och simon. Flakasand är bland det finaste stället som jag sett men festivalen var typ "ljummen" Maten var ljummen, ölen var tydligen oxå ljummen, musiken var helt okej, och nog var det lite trevliga människor oxå. Tappade bort min mobil och sedan hittade jag den idag. Imorse myste jag och hebbelille på och jag åkte hem tio. Såg Harry Potter igår oxå, tyckte den var seg. Alla andra filmer är mycket bättre.

På onsdag drar jag iväg mot varmare tider (förhoppningsvis)... Åker ner till en riktigt jävla bra stad, Stockholm!
Hoppas på att få fara till deras stuga i Norrtälje och vara ute med båten i massor! Shopping står även högt på listan! :D

 

 

 

 

Drar mig upp...

till grannen även om min piga inte är hemma. Tänker låna en film eller två.
Kom hem från björkarnas stad idag. Stannade en natt och imorse vinkade jag av mamma och faster. Har hämtat mina nya glasögon idag också. Tycker om dom mycket, även om jag inte ser så bra i dom ännu. Kanske slänger in en bild på hur dom ser ut. Biljetten är strax bokad till min älskade stad Stockholm! Får se hur länge jag blir där. Åker till dalarna en dag med hihi!

Snart så!

I fredags var "gänget" vid Purnusjön, vi grillade och badade. Vid tio eller halv elva drog vi till yrttivaara. Där var tobbe, johanw,ruben och nån matti. Satt bara och pratade i några timmar typ. Kom hem kvart i tre... ingen bra tid för jag skulle nämligen vara hundvakt på lördag och skulle upp nio.
Lördagen kom moffa vid elva och jag klippte honom sen for jag och simon till stan. Där var jag med Aite hela dagen och kvällen. Promenerade mycket med honom och tog det allmänt lugnt. Halv tio for jag till leipo för att bada. Där var det mycket folk.
Somnade nästan direkt när jag kom hem och vaknade vid tre av en hög jävla smäll. Jag och mamma gick och fikade och kollade på åskan.

Nu ska jag träffa ek en sväng och sedan åka till sebbe. Imorn ska jag packa och fara till stan en sväng.

jo jag och ek var ju ut på älven oxå!


Aite<3


Bilder från Ullatti











Träffade mina älsklingar igår!

Igår åkte jag, mamma och moffa in till stan för att göra några ärenden och inköp. Började på banken... fick inte ut mitt legg -.- finska jävla kärring. Gjorde lite annat med, sen åt vi på mds, handlade och tillsist skulle vi tanka. Våran bil är en dieselbil och då ska man inte tanka bensin i den... Mamma skulle lära mig tanka och jaa det gick ju bra tills vi insåg att det var bensin. Ja det var klantigt. Simon kom och hjälpte till. Han hade med sig en av mina älsklingar, Aite! Gosade lite med honom och tog en liten promenad utanför bilteknik. Ska sitta hundvakt åt honom på lördag btw.
Efter att ha skjutsat Simon och Aite till fjällnäs så åkte jag till mds för att träffa Sebbe. Han var med Anti och Felix, så jag satt och väntade medans. Efteråt skulle Felix hem och eftersom Anti och Sebbe gick in så sprang jag efter för min andra älskling var nämligen där inne, min Sigge! Han visade massa saker, och han har tydligen berättat åt hans familj att jag är hans flickvän (a) åhhh alltså jag kommer fan gifta mig med honom! Fick både en kram och en puss på munnen när vi for.
Och sist fick jag ju träffa den älsklingen som bara är min, Sebastian.


Sitter just nu ensam hos sebbe, han är och jobbar. Ska nog åka hem snart. Sju månader för oss idag också.

Juste igårnatt så åkte jag,mamma och rajala ut till Hakkas för att hjälpa några andra att leta efter simmmeg som varit borta över sex timmar utan att höra av sig till någon... Den jävlen skrämde skiten ur oss typ. Han kom iaf hem och vi med.




Sigges by.

Sarag och simmeg ligger i sängen och typ pratar. Här sitter jag och läser igenom mina gamla inlägg. Har mkt att säga om dom men orkar inte nu.
Tanken var idag att jag och dom andra skulle till Tolki men ingen orkar typ... Jag vill ju bada :( men skit i det, jag,sigge och juli har varit och raggat runt här i Ullatti och senare kanske Tobbe skulle komma.

Soljäveln lyser rakt i ansiktet. Nu går jag och busar med mina vänner :)

Döda mig bara.

Gav just upp mitt bloggläsande för att bege mig till sängs klockan halv tio på en fredagkväll... eller säng och säng men soffa. Sitter ensam i en tom lägenhet. "Gänget" är i Tolki, där jag också skulle varit men jag valde att stanna i stan för att vara med Katja, me det blev ändrade planer. Frågade även om jag kunde få sovsällskap av min sebbe men har inte tid för han jobbar. Jag har en hemsk jävla huvudvärk dessutom. Jaa.. vad ska man säga.. en lyckad kväll precis som alla andra av mina kvällar den senaste tiden. Synd att jag hela tiden ska göra fel beslut bara.

Något positivt finns ju också. Helena kom hit med en låda jordgubbar åt mig! Och hon hade Aite med sig. Han busade på och fick mig på bra humör. Tyvärr har dom farit, och jag har kvar min huvudvärk och tänker sova nu. Ha en bra kväll ni som är vakna iaf.



*

RSS 2.0