Jacobs valpisar.









Jacobs valpisar.









Min morgon.


Cykeltur först då, sen då? Joo, jag rensade som saggt ut min garderob igår och nu på morgon hittade jag min gammla discokula. Gissa vad jag gjorde? Jag klöste ut alla små speglar från den. Haha ska spara alla och göra något kul av dom!

Hel.


...


Klar!




Nu går jag tillbaka till Rajala.

Lördag @ jacobs place

Kalas för Jacob idag då. Blev lite mys med små valpisarna och härligt sällskap. Gud vad jag har saknat vissa!

Nu ska jag ta och rensa min garderob innan mamma har ihjäl mig.
Lägger upp en bild eller två från idag senare.

Home alone.

Nu sitter dom flesta i min klass och gör NP, men vad gör jag? Jo jag sitter hemma med ögoninflammation och tycker synd om mig själv. Som tur är finns det både kakor och chips i skafferiet. Mums.

Igår hade jag och min Gustav 5 månadsdag. Helt sjukt va tiden går fort... Älskar dig så otroligt mycket! ♥






Verkar som att vi för första gången får sluta 14.20.

Ja vi får alltid sluta en timme tidigare heheh. Skrattar bäst som skrattar sist.

Kollar nå filmer om nån snubbe som berättar om genaratorer. Komiska är att det handlar om fysik och ellära. Mm. Haft två raster nyss också hehe.

Idag ska jag sova med min älskling, så gosigt!


Bara 29 dagar kvar! Om jag räknat rätt ;)



Good day.

Morgonen började med vattenkraft, sedan nationella som jag gick helt okej tror jag. Lunch, matte, engelska med någon film som slutade med att alla hade aids, sedan idrott. Orientering är inte det roligaste men nog fick man en joggingrunda utav det iaf. Pappa hämtade mig och vi drog på Tropicana med bror min. Hem i bastun + peeling och inpackning. Och såklart dusch på det. Funderar på att göra lite onödigt strunt som att byta ämne till nationella redovisning till nästa torsdag.

Grattis Jacob!

Jag vet inte varför människor har löften som dom ändå inte kan hålla.

Helgen har gått så fort. Förstår inte vart tiden försvann. I lördags var jag och hjärtat ensamma i huset. Igår gjorde vi inte särskilt mycket. Idag skola, huvudvärk som aldrig förr, förbi Gustav i en timme eller så, hem och käka, promenad på 40 min med mina vovvisar och nu sitter jag med att band runt magen, använd hjärnan så kanske förstår ni varför. Men hur som helst vädret är piss och imorn har vi nationellaprov + att vi slutar 16.50.




Snälla snö... försvinn!

Att rensa tankar finns inte i min värld. Jag trasslar ihop mina tankar.

Är det skumt att jag tänker på engelska? Eller alltså jag hittar på dialoger mellan mig och nån annan i skallen men på något konstigt vis blir dom engelska? Och varför låter allting så mycket bättre i skallen? hm.. många funderingar idag. För många som jag inte kan skriva här ens. Jag tänkte egentligen skriva ett inlägg om mina klassvänner som gör min dag till, åtminstone silver. Men blev för lat för det. Har även tänkt skriva ett inlägg om Anders Breivik. JAG HATAR MÄNNISKAN. Helt sjukt. Svin.
Tänkte även skriva om mina inre tankar men jag hittar aldrig rätt ord för dom. Det är svårt.
Rutiner är jobbiga. Många människor tycker inte det men jag gör det. Jag gillar inte att göra samma saker dag in och dag ut. Det är inte riktigt min stil.
Dessutom har jag räknat ut att utbildning inte spelar roll. Visst man får lite, lite mer lön än vissa andra men man tjänar inte alltid miljoner. Jag är glad att jag går praktiska. Även om vissa teoretiker verkligen berättar för alla hur mycket bättre jobb dom kommer att få och att dom läser så mycket bättre ämnen och kan gå högskola(vilket vi också kan) och därefter få välbetalt jobb. Men ta t.ex. Agnes Karlsson. Hon hoppade av gymnasitet och tjänar hur mycket som helst, bättre än dom flesta jobben. Grundaren av facebook Mark Z-jag-kan-inte-stava-hans-namn blev hur rik som helst, däremot vet jag inte om det är sant att han hoppade av/aldrig gick gymnasiet men ja. Men utbildning är helt klart bra. Jag ångrar inte att jag går gymnasiet. Hade kanske t.om. gått teoretiska om jag visste att jag skulle klara av matten.


Nu blev det en jobbig text. Jag har bastat och jag är hur len som helst! mmm... Nu går jag och sover, jag förstår mig inte på människor som inte sover 8 timmar.



Tar en dusch.

Skola, segt att kliva upp, hjärtat var segare. När jag kom hem satt jag ute i solen i två timmar sedan åt jag och for ut på en springtur i sisådär 40min. Grattis till mig, Jag kan röra på mitt fläsk om jag vill. Jag gillar inte ordet fläsk. Låter äckligt, iaf när man snackar om kroppen. Btw leverfläckar är inte födelsemärken, Jag repeterar... leverfläckar är inte födelsemärken.

Förresten! Riktigt värt att åka till skolan imorn för att ha vattenkraft i en timme och sedan börja nästa lektion 12.05... kanske 12.25 till och med. voivoi.


 

 

 

BYN ♥ SOL


Idag är det fredag, vilket betyder att lovet snart är slut... Och det menas att jag ska ha hunnit göra klart pp:n så jag ska redovisa på tisdagmorgon. Matten borde jag minst vara på tal 3065 eller något sån medan jag faktiskt är på tal 3008. Matteprovet på torsdag kommer gå prima!
Men jag brukar ju lösa allting i sista sekund efter lite ångest och frustrationer, lite gnäll och lite effektivitet.

Snart sommarlov iaf, eller vänta nu... sisådär 8 veckor.


vädret är ju fint iaf! Nu ska jag väcka min älskade och gå ut i finvädret.

Jag har aldrig förstått mig på oförståeliga texter.

Jag tar en bulle nu sedan blir det en promenad med mamsi och förhoppningsvis hittar jag någon själ som vill göra något kul.

Jag vill beställa kläder.

Sleepover

Igår åkte jag och hjärtat till stan, han hem och jag till Kullen och Katja. Vi två tänkte gå och fika i Gällivare men det var ju inte öppet så vi tog en promenad till Max och Lina. Vi bestämde oss för att käka pizza på Manuella och vi drog med min älskling också. Katja och Lina for sedan och jag, Gustav och Max gick till Ica och sedan sov vi hos Gustav.

Idag ska jag nog göra min förbannade matte och så ska jag göra klart min pp till nationella.


Glad Påsk!

Dagen avslutades med en liten filmkväll hos Suesue med hjärtat, Sara, Kanada, Lowe, E.K och Sussi såklart. Tog en natt-tur med skotern och skjutsa hem E.K läskigt värre men väldigt mysigt med den runda, gula månen!

Nu ska jag krypa ner under täcket med min Gustav! ♥ Good night.

Random bild.

Sammakko idag!

Idag bär det av till Sammakko för att kolla på lite skotertävlingar efter det mys med hjärtat och förhoppningsvis någon film hos Suesue. Det gör Påskafton!


Bild från Påskafton 2004.

I love you.

Har varit ute på en springtur i brist på annat och är väldigt sugen på något salt. Lov idag och det känns ruskigt skönt även om jag måste göra matte och göra klart min svenska presentation. Snart sommarlov också. Eller alltså snart och snart men ja. Måste beställa lite sommarkläder som jag tänker starta med i Maj i Hudiksvall där det är varmt vid den tiden.







As always

Har jag pluggat? Alla vet svaret. Som vanligt måste lilla Ida skjuta upp allting till sista sekund och sedan orkar hon inte. FINT. Dessutom har våran lärare som, vet allas namn, skrivit fel sidor i mailet, tack! Dessutom är det ju asbra när han sätter skolk för mig på mornarna eftersom jag alltid är "sen". När jag träffar stackarns ska han få en liten utskällning, jag är ingen dramaqueen trots allt. HEH



Somebody That I Used To Know

Mina fötter blöder/värker, mina ben bränner och jag käkade brända pannkakor till middag klockan sju. Jaja annars är jag faktiskt jätteglad! Väldigt faktiskt! Jag jobbade asbra på engelskan och hann klart med min argumentation, det betyder att jag inte har några hemläxor bortsett från matten hehe. Handbollen på idrotten var skitkul! Saknar att få jaga en boll i flera minuter i sträck och hålla på springa fram och tillbaka.
Åh vad jag älskar min Gustav förresten! <3


Jag gillar att prata med personer som man tror har glömt bort en men sen faktiskt kommer ihåg en.

*

RSS 2.0