Försöker plugga.

Det funkar inte så bra för mig att plugga men gör väl som vanligt och går upp på morgonen. Var för nån timme sen ute med hundarna bara för att bli pigg och orka plugga men funkade inte heller så bra. Insåg också hur sjukt skönt det är att ha hundar. Man slipper fara ensam på springtur, man känner sig så säker med dom. Dom skyddar alltid en och det är nog det bästa och gulligaste med att ha hund. Och när man väl springer, så är det skönt att dom inte kan prata och inte bryr sig om hur sakta/fort det går, har man med en vän anpassat man sig ofta eller i alla fall gör jag det.

Orkar inte skriva nå mer nu.

Övning ger färdighet.

Morgen var hemsk. Var på jättedåligt humör, allmänt leds som vanligt. Ringde till Aitik också och väntar nu på besked om jag får byta till andra perioden = två sommarjobb. Efter dokumentärer hit och dit for jag hem till Gustav och vi somnade som vanligt i någon timme. Sen kommer det bästa, eller alltså vi åt på Lakkapää, det var inte det bästa men jag övningskörde hem och allt gick sådär perfekt! Kändes som att jag redan hade körkort! Hade inte ens problem att komma iväg efter stopskylten haha! Och gjorde värsta snygga omkörningen! Mmm, kan meddela att så är det inte många gånger. Men övning ger färdighet.
For direkt till Nina och Maja och så klart blir jag alltid lika förälskad i deras 6 små lapphundar! ♥ + att det kom två till och en schäfer. Åhhh! Dom är ruskigt söta!

Nu är jag hemma och kollar Family guy.

Köpt i Luleå

Sakerna jag köpte i Luleå denna gång:

Tubtoppen från gina (ville bara fota mönstret)


Anklet (inte världens finaste bild)


Nagellacken


öronhängen


Present från hjärtat:

Gårdagen.

Igår var jag i Luleå med Sussi och Jeanette och tanken var ju som sagt att jag skulle hitta en jacka men så blev det inte. Men fick med mig allt annat som jag ville ha. Morsdagspresent från Body shop, tubtopp, nagellack och öronhängen från Gina, Anklet från Glitter och så var jag så snäll flickvän att jag köpte Diablo 3 åt min finaste pojkvän!

Igår var dagen då vi blev ihop fast för ett 6 månader sen. Firades med mat på Thai och så fick jag en röd ros och en nalle! Fick ju dessutom världens mysigaste kväll, tyvärr somnade jag nio... hehe.

Ska försöka byta perioden i Aitik till andra så jag kan få jobba med min kära arbetskollega Katja och även så att jag kan ta kommunsjobbet med Rajala och Sussi!

Look at my shoes, my shoes are amazing!

Beställde hem dom här nyss.



699:- Lika mycket som den bikini jag tänkte beställa men blev skorna istället... Eller kanske båda? hehe




Torsdag 24/5

Tar ledigt från skolan och åker till Luleå över dan med Sussi och hennes mamma. Hoppas på att få med mig en jacka hem, kanske underkläder men en jacka duger.
Har fått sommarjobb i Aitik, första perioden, och kommunjobb första perioden i Dokkas med Sussi och Rajala. Beslutsångest? Ja, men mest troligt blir det Aitik.




Tisdag

Idag hade vi nationella på morgon, vilket var ganska dumt med tanke på att våra matte betyg för 1a redan sattes till jullovet. Vilket betyder att vi inte pluggat på det här på ungefär ett halv år. Men hur som helst sket jag i tredje delen och hoppade över massa frågor vilket jag vanligtvis inte gör. På mitt ellära-prov fick jag C! JAG FICK C! Synd att ni inte förstår hur mycket det betyder för mig. Inte för att det var ett svårt prov men ändå. På svenska skrev käraste Josefin mitt personliga brev så hoppas på A annars blir det synd om dig ;) Seeen for jag, sussi och josefin och köpte glass på gojjan sen hängde vi i mbgt till idrotten började. Brännboll, synd att jag inte får till mina megasuperträffar så nu tror hela min klass att jag är kass på brännboll... Men det är jag inte! Imorn ska klassen och tvåorna vara i sandviken och leka massa saker (DAGIS!). På fredag tar jag ledigt och åker med sussi till Luleå över dan för att hitta en jacka.

Hejdå!



Långhelg i Hudik!

Jag befinner mig i glada hudik! Närmare bestämt Näsviken, eller njaa säger nog Dellen istället. I alla fall har ja det asbra och tänker inte slösa bort den här dagen på att plugga ellära! Har haft en awesome gårdag om jag säger så! Älskar verkligen min släkt och deras vänner och allt sånt där. Har just käkat lite grillat kött med potatissallad m.m. Senare far jag iväg och kollar fotboll med han och hans vänner antar jag. Blev en hel del fotboll igår. Klackarna åkte av och på med gympadojjorna.

Nu ska jag ta och socialisera mig med mina släktingar. Har massa bilder också!

Saknar dig hjärtat ♥

Tycker synd om mig själv.

Sitter och tycker synd om mig och är sur. Jag får aldrig nånting. Eller jo såklart jag får men just nu känns det som att jag inte får något. Ge mig mat, ge mig körkort, ge mig en ny snygg bikini, ge mig en jävla gosig sak. Far ut på en cykeltur sedan ska jag packa ner mina saker. Äntligen får man använda shorts.

Hoppas, hoppas, hoppas!

Luleå ihelg, det var nice!

Fredag: Kom fram med tåget och vi gick på Östernspärla och käka biff med bambuskott. Köpte godis på hemmakväll och sedan for vi till Evve. Skumbad, Big Brother och ja... sova.

Lördag:
Vaknade tidigt och gjorde massa plättar och fixade oss och gick till stan. På stan shoppade jag lite fina saker och tog fika på Blå gåsen eller vänta hette den så? hehe. Halvmånar... Hur många fik har Halvmånar som fika?! 0. Jag älskar Halvmånar. Efter det fortsatte vi våran shopping och sen så vaknade Katja och kom på stan. Efter ett tag sa vi hejdå till E.K och vi for till Katja. Cyklade till Willys och köpte wannabe nutella och sedan kollade vi lite kung fu panda medan vi beställde online pizza och för första gången fick använda vårat mecenat kort! Promenera hann vi också dessutom fick Katja ut mig på "nattmission" som hon kallade det. Men det slutade med att vi gick hem och sov istället.

Söndag: Wannabe nutella mackor till frukost och sedan tog jag tåget hem, hämtade älskling och var med Sussi och Lowe och kollade Pokemon!!!!!!! Och scary movie 3.

Bilder har jag och tar dom sen.

Nu ska jag fortsätta dagdrömma... Som rubriken står... Hoppas, hoppas, hoppas! Verkligen hoppas!

Drar till Luletown i helg!

Idag blir det mys hos e.k och imorn mys hos katja och sedan söndagståget hem. Mina kära pojkar sover sött på soffan och jag ska nu väcka dom så dom hinner med sin träning. Igår hade vi debatt och det var faktiskt ganska kul! Jag tror jag och Sara hade kunnat debattera mot vem som helst om vi hade varit på samma lag haha!

Klippt mig hann jag också, blev ruskigt nöjd! Tunt och ganska kort tyvärr...

Bikinifrossa!

Vi har bad imorn... Jag har ingen fin bikini. Eller det kanske är min kropp men ja, jag vill ha en ny bikini i alla fall! Meeen jag hittar ingen, varför?! Är det så att jag jag är kräsen? Nej det tror jag då inte.
En röd bikini är väl fint? Nej, den är alltid i fel färg, för ljus för min smak.
En blå då? Ja varför inte, jag har ju bara EN blå bikini och jag har haft en blå bikini ända sen jag var liten, kanske dags för förändring.
En grön? Grönt är skönt, ja men fransar och fel grön färg är inte heller fint.
En gul? Har redan en som jag gillar, men den börjar ju bli urtvättad, men då måste man vara brun hela tiden.
Rosa? Lila? Orange? Rosa är inte jag, lila funderar jag faktiskt på, Orange är oftast i fel färg.
Guld?! silver, svart eller vit? Guld vore coolt fast ne, silver nej, svart - nu ser jag ju ut som alla andra. Vit mina vänner har redan sån.
Brunt är inget jag passar i och nu vet jag inte vad jag är sugen på för färg eller modell längre...
Varför måste du ha en enfärgad? Jag letar efter en mönstrad men jag gillar inte stjärnor och betalar inte hur mycket som helst för en bikini. Prickigt kan jag inte ha, randigt blir så vardagligt enligt mig.


Den här är as-snygg! Men dyr.





Städer jag vill besöka

En stad jag vill besöka är Paris i Frankrike. Jag tycker den här staden verkar underbar!





Venedig i Italien. Romantisk stad enligt mig, älskar båtar och småkanaler!



San Francisco. Dit har jag alltid velat åka, ända sen jag såg filmen Den otroliga vandringen.



New York är väl en självklarhet för vissa, även för mig.



Sen finns det ett dussin fler städer som jag vill besöka men dom här duger som mål än så länge.


Funderar på om jag orkar ta mig en promand i snövädret eller inte. Varför blir en del alltid lika förvånad över att det snöar i maj? Och alltid när det är -38 så måste alla bara "SHIT VA KALLT VI HAR TYP INTE HAFT SÅ HÄR KALLT PÅ ÅR!" Jag orkar inte ens lyfta på ögonbrynen när det snöar. En gång ssnöade det i juni.

Men jo tack, sommarn får gärna skynda på!





Gustav Johansson ♥

Vet du hur sjukt glad jag är att jag har dig? Jag älskar dig så obeskrivligt mycket och jag ångrar inte en sekund att vi blev ihop. Jag älskar att gå i samma klass som dig för då vet jag att jag alltid får träffa dig och att du finns där när jag behöver dig! Du är den finaste och den mest fantastiska människa som någonsin existerat. Jag vill alltid vara med dig. Tänkte bara skriva några rader för att jag älskar dig så mycket! ♥





New girl

New girl är den bästa serien någonsin, skrattar så jag dör åt den!

Men jaha snö är ju kul men inte i maj. Jag är förkyld och jag hatar att inte kunna sova på natten. Igår var det filmkvällsmys med 11 saknade och fina filurer!
Svenska redovisningen på på nationella gick ju fantastiskt bra, A för hela gruppen!
Igår käkade jag och josefin buffé på thai! Det var väldigt gott men glassen efter var nästan godare...!




1 maj.

Igår är var det valborg och den spenderades med bara pojkar för min del. Hyrde Baksmällen 2, köpte godis och sedan åkte alla fem till älsklings hus. Vid tolv åkte dom hem och jag och hjärtat satt och prata fram till klockan två då vi somnade.

Idag vaknade jag med röda, rinnande ögon. Fint! Imorn är det back to school och om två veckor åker jag till Hudiksvall.

*

RSS 2.0