World Cup

Helt slut efter helgen och det har varit sjukt roligt när man tänker efter! Vilken gemenskap så att säga. Hade ett litet sleep-over med Jenny från fredagen till lördagen och jobbade till halv ett på natten. Tack till Sigurd som var så gullig och orkade skjutsa oss fram och tillbaka flera gånger!
Kan inte beskriva hur kul jag haft under helgen.
 
Nu ska jag och hjärtat ta och äta något och sedan mysa på eftersom det är våran 1-årsdag <3
 
 
 

Onsdag

Stressigt som fan innan wc och har gjort massor idag! Har bara en uppgift kvar sen har jag inge mera "rester". Skööööönt!
 
Tänkte bara uppdatera lite sådär, och att jag verkligen hatar reklamen för pasta från barilla... Måste man alltid bli så sugen på det?!
 
 

Hard work

Efter elva timmar på Sole event så ligger jag och tar det lugnt i soffan. Har varit väldigt roligt att jobba där och lokalen är så himla mysig!
Känns som att jag verkligen inte kommer hinna med något den här veckan vilket känns förjävligt.
Vårat och Agnes, Line och Jennys företag har tagit på sig uppgiften att sälja fika och korv m. bröd och annat nästa helg på småtävlingarna för att sedan sälja soppa, kaffe och sponsortröjor (typ) på WC. Och allt kändes ganska svårt i början med tanke på att vi knappt har nå pengar men nu så har nästan allt löst sig hihi.
 
Sen kanske det är så att jag har kvar några distansuppgifter (3-4) + att jag måste läsa teorin + boka körninglektion + lite småmöten + invigning + träningen.
 
Inga vänner för min del, eller pojkvän :(
 
 
 
 

Sista minuten som vanligt

Så sitter jag här med mina distansuppgifter och hittar alla ursäkter för att inte behöva göra dom. Det kommer sluta med att jag har allting att göra i sista sekund. Inte ovanligt att jag skjuter upp saker och ting men vad gör man när det är sååå jävla tråkiga uppgifter... Nä! Dags att ta tummen ur röven och göra något.

Long time ago

Lovet är slut och det är början på min distans vecka. Tungt. Under lovet har jag haft det trevligt med nära och kära osv. Har inte gjort något speciellt heller. Gjort lite planer för sommaren HEHE.
 
 

*

RSS 2.0