Hej hoppppp

Har åkt på en väldigt jobbig förkylning... Kommer inte ihåg när jag kände mig såhär sist. Trevligt att helgen börjar med det! Hur som helst igår tvingade jag mig till skolan eller det var Max förtjänst att jag kom dit. Efteråt for jag hem till lägenheten och mamma och pappa hjälpte mig städa. Eller dom städat hehe. Tog senare en fika och sen åkte jag hem till min älskade by. Sussi och Jeanette kom och hälsade på och vi hade det riktigt trevligt!
 
I torsdags var jag och Simone och simmade, vilket mest troligt utlöste min förkylning. Men skönt var det!
 
I början av veckan var vi till Sjisjka och sen har jag haft skola och lite andra saker.
 
Helt sjukt vad jag saknar mina vänner från "far away". Tur att det är lov snart och jag får träffa mina kära vänner igen!
 

Chris Hemsworth

Världens bästa skådespelare! Världens mest attraktiva man(förutom gustav)! Man kan inte inte älska den här mannen!
Jag älskar alla filmer han är med i och om han är lika mysig som han är i alla filmer så skulle jag verkligen vilja gifta mig med honom, om han nu inte redan hade varit gift så.
 
 
 
 
 

Tänk vad livet vore lätt med körkort.

Jaha ja, vad har jag gjort för övrigt idag då? Jag har varit och käkat gratis köttsoppa med mamma inklusive massa gamlingar som var där, men vad gör man inte för gratis köttsoppa. Sen har jag blivit lämnad ensam hemma. Så vad ska jag göra ikväll?? Medans dom flesta andra är ute och roar sig och är med vänner osv. så sitter jag här i min säng med tända ljus, tittar på tv4play som inte fungerar, äter choklad, dricker trocadero och läser i cosmo. Inte ett enda bra program på tv och jag kan inte ens ladda ner nån jävla film. Kommer gå och lägga mig kl nio i brist på något att göra men nä kommer inte somna då för det är en flugjävel i mitt rum som inte vill dö. KUL LIV. Tror jag gör klart min novell så har jag gjort bort den. 

 

A ticking clock in an empty home

Har mått allmänt dåligt hela denna veckan och var så trött, iriiterad och sur, Har låtit det gå ut över fel personer, jag ber om ursäkt till er.
Mamma har varit snäll och tänt massa ljus i mitt rum nyss så jag ligger under täcket och tänker nog slå på nån film. Har varit duktigt och gått med min vovve på långpromenad och lagat köttfärssås och spagetti med.
 
 

Everyone's a winner, we're making our fame

Måndagar kan vara bra.

Har just tänt massa ljus i lägenheten, snart kommer Gustav hit så tänkte vara sådär jäääättegullig idag! Hihi.
Efter skolan var jag en sväng upp till hoppbacken och sedan lagade jag mat. Diskat, duschat och städat har jag också hunnit med. Duktiga jag.
 
 
 
 
 

And the darkness inside you can make you feel so small.

Drömmer!

Sitter och drömmer mig bort bland badrum, haha. Badrummet måste vara perfekt! Det är det viktigaste rummet för mig, spelar ingen roll om alla andra rum inte är perfekta bara badrummet är det. Men men sånt kostar pengar och jag tvivlar på att jag någonsin kommer få mitt dröm badrum...!
 
 
 
 
 
 
 

*

RSS 2.0