Att det alltid ska hända saker när man är på resa. Både hemma och där man är.

Igår åkte vi hem från mysiga Småland och alla härliga människor som inte riktigt kan uttala bokstaven R men helt okje ändå! Blev magsjuk på vägen mot Arlanda och mådde inte bra på hemresan. Idag är jag hyffsat frisk och imorn åker jag och jobbar. Så mycket jag orkar. Måste även göra mina distansuppgifter... Som jag skulle ha gjort förra veckan. Idag skulle Gustav också ha kommit hit men jag ville verkligen inte smitta honom. Saknar verkligen min sötnos.. ♥
♥!

Småland är gulligt! Hade kunna bo här.

Mitt förra inlägg lät värsta dåligt ju.. Men jag menar mer att min släkt är såå störd på alla sätt och vis. Och vad är det första man får höra av sina äldre fastrar och farbröder? Jo.. "Vad går du i för klass?" " Hur går det med skolan?" "Är skolan rolig?". Ja visst vad ska man fråga annars men ändå... Ingen gillar väl att få samma fråga om, om och om igen? Nej, inte då jag. Och ja det är fan mörkt här nere, precis som oktober hemma. Man blir lite nere av det, men smålänningar är typ Sveriges trevligaste människor!



Idag har varit en helt fantastiskt mysig dag. Tyvärr kunde jag inte hälsa på Bea idag. Tråkigt hurru, men vi syns imorn, hoppas du är social!

Ja men så idag har vi sysslat med att fixa allt till festen. Tagit fram bord, stolar, städat i timmar, dukat, blåst ballonger och dekorerat. Vi hann även fixa förrätten som blev klart för ungefär en timme sen. Hann ta en powernap och blev sedan av med huvudvärken som jag haft halva dan. Hann träffa lite kusiner som kom till lokalen. Längesen jag träffade Ellinor och Joel. Båda två har värsta söta ungarna! Träffade Joels flickvän Emilia, världens raraste tjej. Jag älskar min släkt måste jag säga.

Vi har suttit och spelat wordfeud, myst till gitarr och sedan bara suttit och snackat. Förrätten är jättegod btw!


Släkten är värst.

Jag befinner mig i Småland. Vilket mörker.

Nu så!

Imorn vaknar jag 4.15 för att hinna duscha och sedan fara till flyget och åka söderut. Lite varmare förhoppningsvis. 1 dm snö är det tydligen där nere. KUL. Är det inte över 1 m så kan det va. haha.
Nä men idag ska jag packa och försöka göra bort lite mer distansuppgifter. Försöka hinna med lite ryggövningar också.

Ingen intressant text ↓

Gissa vad jag gjorde idag? Igår köpte jag ögonbrynsknivar (på bilden), köpte även en mascara, men hursomhelst, ja jag köpte sånna eftersom jag fick testa Simones en gång. Och få se nu... Ena ögonbrynet blev ju bra, sen slant jag med kniven på andra. KUL. Fick panik och kollade genast buss till Gve, där jag köpte en ögonbrynspenna. Alltså det hjälpte ju sjukt mycket men jag, precis jag, jag tycker inte om att hålla på med mina ögonbryn för jag behöver aldrig greja med dom. Hatar när folk försökt måla sina och det blir helt galet! Jag hatar det. Men vad gör man när nästan halva ögonbrynet far bort?? Okej inte halva då. inte ens nästan men ändå. Huvva jag är dålig på smink. Så inhandlade alltså en mascara, en ögonbrynspenna och även knivar. Men det blir nog helt ok.


Grattis till mitt hjärta som blir lika gammal som mig nu då. Hoppas du får en underbar dag! Jag älskar dig. ♥



Bästa köp, bara man inte klantar sig!



Paranormal activity 3.

Sitter ensam hos Gustav och kollar Animal Planet. Lite smått läskigt eftersom jag, han och Love såg Paranormal activity 3 igår. Rätt dålig film faktiskt, läskig, men dålig.

Jag luktar kola. Jag har på något konstigt vis fått glass på mitt linne. Visst det är ju inte så konstigt om man tappar glass på sig men nu är det så att jag inte gjorde det. Har vänt upp och ner på hela sängen för att kolla så det inte var nåt där.

Hm... ska vara ensam i ungefär 4 timmar till. Kul. Nu ska jag äta något och fundera på om jag faktiskt vill skriva något intressant här nångång.

Joooo! Jag har distans och har inte jobbat något. Nästa vecka är jag ledig två dagar från APL:e, inte helt fel! Men då börjar jag ju klockan 6 och slutar halv 3. (Nej det var inte nånting intressant.)

Drömhus...♥

Det här vore inte fel
Eller kanske ett sånt här?
Kanske för stort...
Eller bara en helt totalt awesome lägenhet med ett otroligt fint läge?
Med ett sånt här badrum...
Och sånt här sovrum, fast andra färger...
Ja jag drömmer verkligen... Godnatt!

Lördag

Ska snart börja med mina ryggövningar sedan hoppa in i duschen. Får se vad som händer idag, inte mycket antar jag? Ska husomhelst göra några av mina distansuppgifter så jag inte behöver ta med dom till sthlm/småland. LÄNGTAR. Så skönt att få komma bort från lilla Gällivare över en helg. Jag gillar faktiskt Gällivare i övrigt. Tänker packa ner mina klackiskor, va gulligt det låter... Klackiskor. Känns inte som att det passar att använda sånna i Gve, tycker jag. Ändå älskar jag klackskor ;)

Går och myser ner mig i sängen brevid hjärtat istället, ryggövningarna och duschen kan vänta.





 

Liar liar, my heart's on fire.

Idag har jag varit jätteduktig! Och idag är jag positiv. På matten idag jobbade jag till målet. JAG JOBBADE FAKTISKT TILL MÅLET, UTAN FACIT! IN YOUR FACE! nä men är helt seriöst skitnöjd över min insatts. Tyvärr tror jag det är en once-in-a-life-time- grej.
Dessutom hade vi vattenkraft idag igen. Jag ångrar inte en sekund att jag valde praktiska linjen. Jag gillar våran halva klass (och andra halvan, jag lovar!) den är så tyst och mysig på något sätt. Som tur är trivs jag bäst med killar. Det liksom inget tjafs då. Hursomhelst slutade vi en timme tidigare efter att ha hittat information till Sveriges största vattenkraftverk, största fallhöjd m.m. I kanske en halvtimme/40min satt jag och Suesue och följde Googlemaps från kiruna till leipo.
Senare kom Jacob förbi, fick present från han och Jessica. Mot kvällen kom Simone också hit och vi for på Zumba i en timme. Hann även med mina ryggövningar på 40 min och nu tänker jag ta en snabbdusch sedan sova!
Ha det underbart!

It's funny because I don't care.

Min huvudvärk tänker inte lämna mitt huvud hur mycket jag än missbrukar Ipren.

Jag sitter och läser bloggar i brist på annat. Egentligen är det inte så många som är intressanta. Även om jag har typ 1000 bloggar på bloglovin men men.. vad ska man göra? Jag har iaf hittat den bästa bloggen på evigheter!
annaellinor.devote.se (ledsen men länkarna syns inte på min blogg... ska fixa nångång.)

Säger som Sara Nilsson, Jag älskar henne!



Måndag

Intressant dag i skolan. Jag som förut varit glad att vara där. Sure, jag är inte sur men har bara inte samma "motivation" till att vara glad. Jag borde sluta klaga eller byta skola. Men har inget vettigare att gå ens, så.
Nu ska jag bli positiv igen! Försöka. Inte mitt fel att jag råkar ha pms. Hursomhelst idag tänker jag vara ute och promenera minst en timme. Samma sak onsdag.

Nu ska jag lindra min huvudvärk och väcka älsklingen så jag får något att äta ^^


länge sen..



17år

Har hunnit bli 17år sen jag bloggade sist. Hursomhelst var min födelsedag toppen! Tack för alla presenter! Orkar inte blogga. Har blivit för lat för det.
Har även blivit för lat för att göra någonting. Jag har märkt att jag gillar att bara sitta hemma. Kan ju vara för att jag inte alltid vill umgås med många personer utan bara vara själv med någon. Dessutom kan ju inte jag komma någonstans eftersom jag varken har epa eller fungerande skoter. Ser inge nöje med att köra skoter längre.
Undra om jag har någon sorts kris? Jag är väldigt negativ måste jag säga. Jag skyller på omgivningen, den är ju inte den gladaste alltid.

Första skoldagen - igen.

Första dagen i skolan det här året. Många var trötta och många var pratiga. Själv var jag på dåligt humör eftersom jag blir så leds på våra samtalsämnen i skolan. Ingen som vill snacka om samma saker som mig :( skoter, fordon, sport och träning, svenskar som försöker snacka norska. Näe, jag gillar inte sånt riktigt. Det är okej ibland.

 Hursomhelst tänker jag försöka njuta av den här veckan faktiskt. Njuta av våra "korta" dagar. Nästa vecka börjar nya schemat och jag ser verkligen inte fram emot det. Och hur kan lärarna vara så dumma att dom sätter idrotten 15.50-16.50, på en tisdag! Jag kommer dö av svält! Lunchen är väl vid elva som vanligt sen inget mer mat. Vi har en lång håltimme mellan idrotten och vad det nu är för annan lektion... Kul för dom som kan fara hem och äta. Skitkul för mig dessvärre. Jag blir utan mat i mer än 6 jävla timmar! Om jag inte dör av svält så dör jag av att en smäll i huvudet. Jag kommer fan falla ihop. Jag äter ju hela tiden, hur ska jag klara mig?? Skönt att jag kan skylla på att jag måste ta bussen hem ibland så jag missar lektionen. Gah... bara döda mig nu så jag slipper lida all den smärtan.

Allmänt trött på livet?

Drar mig ut i snöfallet och hoppas på bättre dagar framöver.

2012-01-06

Ligger med älsklingen i sängen, han halvsover ännu. Han är så söt ♥. Lovet är snart slut och mina bästisar åker hem till Umeå och Luleå. Usch... vill inte ha skola, men hursomhelst har jag väldigt lust att beställa kläder elller shoppa! Jag vill till Göteborg, till Missäy. Världens bästa affär, tillsammans med Ginatricot, Seppälä och nån till.

Håller på att leta en bikini i brist på annat. Bara ett år kvar tills jag och E.K far! Längtar...♥

Varför lära sig av sina egna misstag när man kan göra det av andras?

Sjukt jobbigt det här halvåret kommer bli. Vårat schema gör att jag vill ta självmord. Jag vill inte fylla år heller... Kommer kännas så ensamt.

Mitt nyårslöfte är att inte äta godis.

Hade en jättemysig nyårafton! Samma ställe som förra året men med lite andra ansikten. Kom till grillplatsen strax före tolvslaget och då började raketer smälla. Höll på glömma nyårskyssen men hann precis. Efter tolv gick jag, gustav och ek till henne för att grilla korv och marshmallows med rajala. Satt vid elden i ca två timmar innan vi for hem med pappa och simon. Somnade nästan direkt.

Har inga nyårsbilder så här kommer julbilder ist.











*

RSS 2.0