har tråkigt

Skulle egentligen vara med evve.o idag men tyvärr blev jag sjuk och fick därmed åka hem från skolan. Eller hem och hem men till lägenheten, för pappa skulle fortsätta jobba. Ska sova här och åker hem imorn. Gjorde matteprov idag... kan ju säga att det inte blir nåt mvg.
Har gjort klart ansökan till gymnasiet, måste bara skriva ut blanketten. Kändes som bra val även om det tredje var lite konstigt enligt mig. Vet egentligen inte vilket jag vill ha mest av dom är lika sugen på det andra och tredje som jag är på det första. Men men.

Sitter förtillfället och kollar på nån mäklargrej där dom försöker hitta hus med pool, tennisbana och annat lyx. Hade verkligen velat ha ett sånt hus... Har en sån där liten dröm om det. Men jag klagar inte på det jag har för jag älskaret! jag menar vi har ju en skitstor varm "pool+trampolin", stor "tennisbana2 som man t.om. kan spela badminton/brännboll/fotboll på, och så har jag ju bara några meter till "city". Kommer inte bo kvar i Dokkas när jag blir äldre. Är väldigt jävla sugen på att börja jobba i USA.

Jag hittade just mitt drömhus! (bortsett från hästhagarna.)

Pösshej!<3 /ida










Miss the old times!

Torsdag...

Har just läst massa bloggar, en del smått intressanta andra bara skräp.

chill dag idag i skolan. Slöjd, bild, musik och så skulle vi ha engelska fast hade ingen lärare så fiskis bestämde att vi skulle ha idrott med 8:orna. Vi tänkte spöa dom i vollyboll men dom va för fega för det. Haft huvudvärk hela dagen, sov inte så mkt inatt. Får jag alltid "sovmorgon" när någon sover med mig bara för att jag inte orkar gå upp klockan 6 som vanligt.

Taggar imorn! Då blire Max,Katja, Godis och Hajen 2&3 :D Sen ska jag gå med Rajala på dollarstore oxå.

Nu tänker jag duscha, sedan plugga lite matematik.

See you later uglyfaces<3 /ida

PMMP

Jag vet vad jag ska välja till gymnasiet nu! Eller nästan iaf har två som är svårt att välja mellan... men det löser sig snabbt. Idag var vi på Energigymnastiet, ganska kul faktiskt man fick ju mackor och ballerina, stort + för det (y) 

Har hittat en ny kärlek btw... hårtbröd och phiadelphia <3

har glömt vad jag skulle skriva som vanligt så ska gå och plugga!
hejsisvejsi<3 / idaho

Glad var visst ordet.

Jag älskar verkligen mina vänner. Dom får mig alltid på bra humör, även om det kan vara dom som orsakade det hela. Har haft två nationella prov i veckan, ingen kommentar om det.
Idag hade vi fotboll/basket på idrotten, killarna+lasse fuskade som fan! Men i övrigt har vi haft prov i astronomi. Jag är väl inte sådär jätteintresserad av det, men ändå stod jag och tittade på himlen igår. Och jag hitta några stjärnbilder dessutom! Efter jag kommit hem från sussi och varit där med sarar,lowe,simmeg+jessica och jacob ett tag, så stannade jag mitt ute på gården och kollade på mer stjärnor. Kanske om jag har tur så får jag med Sebbe imorn på kvällen och titta på dom, haha.



Vila i frid, Anton Landström. Kände inte dig, bara träffat på många gånger men nu blir det inte så längre...



Nu hoppar jag i sängen, gonatt på er :) /ida

 

Sur var ordet.

helvete jag är sur.

Funderingar på H-ög nivå.

Gymnasievalet närmar sig mer och mer... Ingen aning om vad jag ska välja alls, funderade över teknik men att man "måste" älska matte är inte något för mig riktigt. Orkar inte med det här. Man vill ju hamna i en bra klass också eller det hoppas jag iaf på. Funderade över samhälls och energigymnasiet. Men mamma och jag har pratat lite... om jag verkligen vill så får jag kanske åka till usa och bo där ett år sedan komma tillbaka och börja gymnasiet. Fast det känns ju inte heller bra, jag vill ta studenten med 95:orna och inga andra. Eller nåt i den stilen. Är sjukt trött så svamlar på om massa.

Har även kommit på att jag ska skaffa mig ett liv. Inte bara ett liv utan ett eget liv! :D Jag ska göra som jag vill, vad jag vill och hur jag vill. Jag är ju som sagt lättpåverkad när det gäller sånt, dessutom kommer jag ändå inte direkt ta in en vändning och göra som jag vill, klart jag kommer "lyda" andra men om jag mår dåligt av de beslut jag tar, tar jag dom inte. Eller försöker att inte ta dom. Wow jag är imponerad över mitt skrivande.. H-E-H-E.

Sen vill jag bara säga att alla har gjort sina misstag, en del större än andra. En del man ångrar, en del som helt enkelt var bra för en men då kallas det väl inte misstag kanske men ni hajar. Roligt ord btw. Hade jag kunnat hade jag garanterat rätta till en del misstag.


För övrigt så ligger min pojke och sover vid sidan om mig, han sover som ett litet barn och somnade klcoakn åtta. Så har själv kollat filmen Trassel. Faktiskt grymt bra film, höll på att börja böla där ett tag. MEN VARFÖR HAR DOM INGA PUFFKLÄNNINGAR?!?! Dom har ju bara små klänningar och typ inget glitter någonstans! Vart har fantasin försvunnit om jag får fråga? Skärpning. Och dom där jävla ponnyhästarna.. Ta tillbaka dom gamla tack! Dom nya är tråkiga.

Jag forsätter min vandring! cherryO* / Larssonvildunge




*

RSS 2.0