You can never be alone.

Har suttit i kanske en halvtimme eller tvp och funderat över vad jag vill skriva i det här inlägget. Bara skriva om mina dagar, skolan, personer jag stör mig på eller något som "betyder" något.

Jag tänker skriva lite av varje, mina dagar har bestått av att umgås med mina klasskamrater. Hängt på stan, åka epa, kollat film... med mera.
Skolan är bra. Trivs med min klass, maten är grym, dom flesta lektionerna är roliga och vi slutar relativt tidigt varje dag. Har ännu inte fått nå hemläxor direkt, vilket är skönt! Man börjar känna sig som hemma i den skolan.
Ja, jag skriver ju inte om jag stör mig på någon och dom flesta vet inte heller vilka jag stör mig på fast dom tror dom vet det. Ringer ofta Rajala och avreagerar mig på många.
Något som betyder något... hm.. ja alltså, jag och min bror bråkar mer än vanligt och pallar vekligen inte bo tillsammans. Inte något viktigt direkt.

Rubriken.. ja, du kan aldrig vara ensam. Tänkte bara så ingen tror att jag är helt ute och cyklar.



Deppiga dar...

Jag är hemma i byn... Det hade varit kul om rajala hade varit här. Det är konstigt, när hon är 50mil bort så bara måste man ha värsta saknaden... Fuck saknad. Den borde inte finnas. Plågsamma känsla...

I övrigt så var jag i hakkas idag. Hängde med Sussi,Lowe,Julia,Josefin,Wille,Tobbe,Mange och Robin. Jaa vad gjorde vi? Inte mkt alls typ. Käkade tacos idag med, fy tusan så jävla gott! Har dessutom skrivit ut bilder på fotopapper som jag ska ha till lägenheten. Fixa färg och golv dit idag, Om någon dag eller nåt åker jag och mamma till IKEA och köper grejer!


Klockan är nu ställd på 8.30. Ska hinna duscha, plocka ihop massa saker som ska till lägenheten och även hinna städa. Undra om jag orkar ta bussen till stan eller om jag förhoppningsvis får skjuts. Dom senaste dagarna har varit skitroliga, träffat massa härliga människor på energi och även utanför. Imorn börjar vi gå efter schemat, undra hur det kommer gå.

Gonatt! / idaho!

99 red balloons

Jag känner såhär. Efter varje bra sommar kommer det alltid något dåligt på hösten. Just nu vet jag varken in eller ut när det gäller dom flesta sakerna. Jag känner mig deprimerad varje kväll, och på morgonen är jag alltid glad. Jag har inte ätit nån middag dom senaste dagarna och det tär på krafterna. Mina senaste blogginlägg har inte heller varit särskilt glada heller.





Idag har vi haft uteaktiviteter med 2orna, var väl helt okej. Vi slapp springa någonting, Hahah! Sen har jag och julia försökt köra över norskarna (a) heheh fyfan! Det slutade iaf att jag,julia,josefin och sussi for till Stayin och hängde med norskarna. Ruben fick översätta åt mig eftersom jag inte fattar ett ord norska och ändå är det så nära sverige! Dom tre brudarna drog och jag blev ensam kvar med norrmän, en bodenbo och en kirunabo. Vi for och handlade taco som dom säger. Senare for jag och eddie ut på en promenad, pratade om allt möjligt och vi känner inte ens varann? Skumt, måste jag säga.



Jag har ingen aning.




Rubrikjävel. Jag vill inte gå skola.

Orkar inte berätta om mina skoldag, vi var i skolan en timme sen var det inte mkt mer om det. Hälsade på en gammal vän idag. Har saknat honom som fan! Man blir bara så glad av att vara med honom, efternamnets fel. Blev även anfallen av pontus som anföll med en kittelattack! Höll på dö men bobbo räddade mig. Vid fyra åkt jag till Simone, som jag sa tidigare så fyller hon nitton och det firas med göd tårta! Tyvärr ingen present från mig idag, men den kommer. Hon fick även skjutsa hem mig... har lite dåligt samvete för det eftersom hon fyllde år!

Jooo har ett jättefint sår på kinden snett under ögat. Någon kommer tro att jag blivit misshandlad men nej det r bara allmän klantighet.

(alla mina bilder är hemma... :'( )

Teknik vs Energi

Jag har redan fått mina tankar på teknik... Gick igenom ämnerna idag och jämförde... Teknik verkar grymt bra om man bortser från matten. Till min förvåning så var det engelska 5 på energi och det vill jag verkligen ha!

TEKNIK
Bra: Skitbra utbildning enligt mig. Bra jobb som verkar roliga och även välbetalda. Bra ämnen. Bra klass.
Dåligt: Asmycket matte! Sliten skola, med för mkt folk... och inte den bästa maten. Mkt dator, vilket inte är så kul.

ENERGI:
Bra: Engelska 5! Bra skola med bra mat. 1kr för kaffe! Mkt praktik.
Dåligt: Ämnerna, mobbad skola(haha), såklart stör jag mig på en del elever som går där. Vill inte bli något av det man utbildar sig till. Energi... är jag brydd eller förstår jag mig på energi? nej. Om jag går praktiska... Gillar jag att bygga och klura ut smarta lösningar? NEJ.

Men testar energi hursomhelst.


Imorn flyttar jag in på fjällnäs... Inte taggad. Mitt rum är ännu inte klart -.- Simon håller på skaffa sig eget boende så jag får hela lägenheten själv! Nästan iaf.
Kom just på att mina älskade bilder kommer vara kvar i dokkas och jag har inte ens hunnit kopiera ut mina favoriter! :(

Jaja, imorn åker jag och suesue epa in till stan, sedan ska vi köpa glass med nå folk. Får se om det blir att träffa Glad oxå. Saknar ju han när han inte har tid för sina gamla vänner... och bara hänger i hakkas. På eftermiddagen ska jag till Simone för hon fyller 19. Grattis! ♥

Bjuder på en gammal bild.

 

 

 

Sararajala... ♥

Vem fan ska jag nu kunna snacka skit med? Vem ska jag nu gråta med på bönisbron? Vem ska jag nu käka munkar med på tågbron? Blå cykeln kommer kännas tom utan dig, och battle tanx... our game! VEM SKA JAG OCH SUSSI GÅ PÅ KIOSKEN MED?!
Jag vet att du inte blir borta för evigt, men efter att haft dig nästan varje dag i över nio år är det svårt att förstå hur du ska klara dig i storstaden. Vi som gått igenom så mkt... Ingen snackar skit som vi, ingen gråter och är så missnöjda över sina liv som vi(fast vi egntligen älskar våra liv!), ingen käkar munkar som oss! Och ingen, då menar jag ingen är på kiosken lika mkt som vi tre. Jag vet att du förstår hur mkt jag älskar dig när jag skriver det här inlägget eftersom jag bara skriver om saker som vi alltid kommer att komma ihåg! Ingen tvivel om att du kommer le lite så där för dig själv när du läser det här, kanske en liten glädjetår kommer från ditt öga med! ;)
Nej men Piteå 2009 är nog ett av det bästa minnen som finns! Seriösa dagen kommer fortfarande att finnas kvar! Men tyvärr kommer matten vara tung utan dig... och ingen dum fråga "har du pluggat nåt?" och vi kollar på varandra och garvar... Och vem i helvete är så dumma att dom tar båten ut på kvällen när det är så tjock dimma att man knappt ser tre meter framför sig?! Jo såklart är det vi, vem går upp på fokus och kastar ner en femtioöring och sedan slåss om den? jo vi. Orkar inte skriva mer, även om det finns hur mkt som helst! Jag älskar dig rajsbajs! ♥


















Glad höst everybody!

Ja det är inte lätt när man vill shoppa och inte har nå pengar. Jag måste skaffa ett jobb! Mitt liv känns just nu sådär på rakstäckan i livets berg- och dalbana. Jag är inte överlycklig men det är ingenting som jag har att vara olycklig över heller. Det suger att vara på raksträckan.

Helt ärligt längtar jag till skolan just nu. Jag vill börja plugga för att sedan, kanske inte flytta, men åka bort till Usa ett tag. Läste att det är svårt att bo i usa eftersom det var så komplicerat med uppehållstillstånd. Men det fanns även vissa som hade "förtur" till det. Min faster bor där och det kan betyda att jag har förtur eftersom jag har släkt där! Så min plan är att åka dit och bo hos henne(eller någon av mina 13 kusiner som jag har där) ett tag kanske en månad eller längre. Om jag trivs, ja då kanske jag flyttar dit. Men man vet aldrig vad som kan hända på 3 år...

Energi känns sådär som det alltid känts... Bra skola,bra mat, bra klass, inte mkt matte... Men helt ärligt har jag ingen lust alls att gå där. Teknik låter lockande men då är det ju hur mkt matte som helst... Verkligen mitt favoritämne! Nåja man kan alltid ändra sig.

Idag gick jag 3 mil.

Jag och evvek fick nån snurr i skallen förra sommarn och vi ville gå till gällivare från dokkas. Det blev inget av det då men den här sommarn ville vi verkligen... och så valde vi en dag. Klockan 9.05 gick vi från evves hus mot storstaden. Vi pratade hela vägen så det kändes mer som två timmar än sex timmar. Men vi hade sjukt kul efter vägen! Våra planer var att äta i stan, men nejnej simon tog hem oss 10 min efter att vi kommit. Batsade för att mjuka upp mina muskler... haha vilka muskler?! Hursomhelst kan jag knappt röra mig, känner mig som en gammal tant. Har två, kanske tre växlar som josefin kallar det ;) Ja, efter jag gått till stan och sedan åkt hem åkte jag tillbaka för att vara med josefin, tog en stund att komma dit. Var förbi sebbe en snabbis och sa hejdå. Men väl framme så.. hm.. jaa jag och josefin chillade på coop. ja.

Igår: var det emils födelsedag och det skulle såklart firas med tårta och ballonger! Jag,rajala och sigge åkte från stan med epan och under vägen satt alla tre och blåste upp ballonger. Det måste ha sett väldigt roligt ut, men ingen såg...

Nu har jag hunnit säga hejdå till dom alla i min (gamla) klass som skulle flytta... Eller nästan, vinkar av rajala på fredag... Imorn vinkar jag hejdå till Katja...

Fullt upp hela veckan!

I veckan kommer jag inte ha någon ledig stund. Har planer för varje dag utom söndag. Jag ska hinna säga hejdå till mina fina vänner. Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan er!?! Sen ska jag och evve.k göra en himla rolig men fruktansvärt jobbig grej som kommer ta en hel dag. Och mkt annat ska jag hinna med men orkar inte rabbla upp allting här. Idag tänker jag ta en slappardag. Jag ska bara vara hemma, om någon vill mig något finns jag såklart på mobilen och ni vet ars jag bor.

<3

 

 

Världen är liten.

Ett uttryck som jag älskar.
Ibland är det sjukt irriterande när man hittat såkallat "nya vänner" och så känner någon redan dom... Alltså man tänker typ "yes ingen känner den här människan, ingen vet vem det är och det är min kompis!" Men nejnej det är inte så, alltid är det någon man känner personen. Jag vill ge ett exempel men jag brukar som sagt inte skriva om folk i min blogg på det sättet därför struntar jag i det :)

When you're emo, think like nemo. ?

Varit ensam i lägenheten i några timmar... Vicky kom och räddade mig. Fick mitt godis och är på plats i lägenheten igen. Otroligt gott med nonstop och cola! Imorn blir det att fara på banan, funkis åt jessica. Hade kanske velat göra något annat men jag gör det för lilla jessicas skull^^

Kikat bilder så här är en eller två ;)










Shut up! (and sleep with me)

Katja sitter och klinkar på pianot, jag har ont i magen och vi har just kommit hem. Få se nu idag har vi varit på dollar, varit på nyfiket, en sväng i lägenheten och fixat mat, sen åkte vi till tallbacka där emil,erik och ante spelade fotboll, sen bar det av till kullen och det bjöds på grillat som pojkarna lagat. Riktigt gott! Vid elva gick jag till emils rum och la mig i sängen, somnade nästan men katja kom och la sig brevid och då hade alla andra farit hem och det var bara jag,hon och emil kvar. Så vi kikade film och gud jag älskar emils täcke! Vid ett gick vi ut och spela basket och nyss kommit utifrån, fryser så jag skakar.
Imorn kommer jag vara i staden igen.

Jag kommer alltid att ha er...♥

Ni kommer alltid att vara vid min sida, jag kommer alltid ha er som mina pojkar. Det har jag haft ända sen jag först träffade er.

 

Men håll käft jävla ikea-reklam!

Jag får damp. Nej jag har damp. Jag stör mig på så jävla många människor allt från bitchar till retards. Palla bli sur för varje jävla grej? Livet går vidare liksom. Jag fixar fan inte fb, det är så himla mkt skit på det. En såkallad ilska kokar i mig just nu, på riktigt fan... är helt jävla varm inombords. Vill skriva av mig på min blogg men en del människor kan ju ta illa upp även om man inte ens menar dom. Hade lätt kunnat rabbla upp ett dussin antal människor och saker dom gör som jag stör mig på... borde göra det tror jag. Brb ska hitta penna och papper! See you!

Life's a bitch, until you married one.

Tiden står aldrig stilla.

Sjukt fort den här sommaren har gått. Kändes som att det nyss var bal och alla var så taggade på att få sommarlov och resa och göra massa annat kul. Nu är det två veckor innan skolan börjar och jag får en nästan helt ny klass, nya lokaler och nya lärare. Mina funderingar på att gå teknik finns fortfarande kvar men man kan alltid ångra sig. I sommar har jag hunnit göra skitmkt!

Juni: Sommarjobb i tre veckor.

Juli: Flakasandfestivalen, Pite dansar och ler och Stockholm.

Augusti: Luleåkalaset.

Har haft fin umgänge hela sommaren, Någon dag hit och dit har varit totalt värdelösa och 27juli var en dag som förändrade mkt. Den här sommaren slår 2010 med längder! Har mött en hel hög med sköna männsikor på festivaler och via kompisar!

Har fint för det har jag! / larsson-vild-unge!


Luleåkalaset.

Hela helgen har jag varit i Luleå med Evve.k och Rajala. Sjukt kul att få vara helt själva i Evves lägenhet och fixa allt och göra allt som vi ville utan att någon sa gör det och gör det. Fredagen var kall men det bjöds på musik från Ugglas, hellströms och tenstas sida. Dåligt samvete och trevligt sällskap med. Lördag var snäppet roligare med bra musik och skönt folk. Hann träffa simon som jag inte träffat på över ett år. Han blev lite förvånad över att jag bara ställde mig mitt framför honom när han hade så brottom haha. Emil och Johan dök också upp under kvällenslopp. Bilder är på facebook.


Hemma efter en lyckad kväll på LK.

Nu tvätta bort smink... sen sova!

Gonatt!

Stänger mina eh... blåa... gröna... ja vad dom nu är för färg.

Måndag, Tisdag, Onsdag

Måndag






Tisdag




Onsdag


Piteå Dansar Och Ler





































Stockholm
















Kings and Queens

Satan vad gör jag uppe vid den här tiden?! Skulle ha lagt mig för länge sen. Men men som sagt så räddade Katja min dag igår, och det blev lite emil- och johanhäng.
Idag fick jag återse en gammal vän. Kul att träffas efter typ över ett halvår är det väl? Nya ansikten visade sig också, roligtroligt. Snart går jag och lägger mig innan mamma kommer intrampande hit, ska bara lyssna klart några av veronica maggios låtar bara för att dom är så himla bra!

Har märkt att det börjar bli mörkare ute... Usch hatar mörker.

Man kan inte annat än att älska bilden <3

Stort misstag

Det finns misstag man gör, jag kom på ett nu. Att umgås med en människa eller människor som är så omogna så det inte finns ord till... Det misstaget gör jag, blir vän med en gamla.. inte ovän men bara inte längre vän. Dum nog som jag är kommer det skapa massa problem, det känner jag på mig. Pinsamt och fruktansvärt irriterande.

Känner jag dig? Nej det gör jag inte.

Sitter i lägenheten och det ser verkligen förjävligt ut. Disk i massor, hundhår på soffan och på mattan och hundmat på golvet, saker framme över varje bord, tomt kylskåp och själv har jag inte orkat bädda bort i soffan. Tvn och datan har jag på och snart slut batteri i både mobil och mp3.
Jag är hungrig men det finns inget att äta.
Sen har är det inge kul med lk när man vet vilka som kommer på det... ville ju bli överraskad men nejdå. Fast med rajs och ek kommer det bli svinkul! :D

Jag som skulle umgås med max idag, jag vet inte hur det blev med det. Imorn hälsar jag på en kär gammal vän. Hoppas jag!

ska fortsätta kolla simpson nu, seeyou.

Bilder från Pdol och sthlm kommer lite senare när jag har tid.



*

RSS 2.0