Stress.

Jag har stressat ovanligt mycket på senaste tiden. Har försökt hitta tid till att umgås med mina vänner men har väl inte gått sådär jättebra. Har fortfarande kvar skolarbeten även fast jag jobbade nästan hela veckan ut med det. Jag har haft huvudvärk varje dag i två veckors tid och funderar på om det är värt att köpa mina mediciner igen. Känner att jag inte hinner med någonting. Har fortfarande kvar att hitta skor till balen och smycken. Mamma ska sy om min klänning när hon hinner och jag hoppas det blir snart. På måndag får jag sovmorgon i lägenheten och halv tolv börjar jag vandra ner mot tågstation och förhoppningsvis möta hela min klass och sedan fortsätta söderut.

Idag skulle jag har varit på Dunderbanan, eller i stan. Men tyvärr kommer det inte bli något av det. Har varken skjuts eller tid för det. Anton och Jessica hade anmält mig till folkracen, och jag kommer verkligen få ångra mig att jag inte far dit idag. Ska göra klart mina fyra arbeten idag, gå till Sunna och låna lite böcker+hälsa på supergulliga valpen(svensk lapphund, korthårig), packa allting. Jag fick inte ens sova hos min piga som bor några hundra meter bort för att jag har så mycket att stå i. Igår kväll blev inte som vi hade tänkt oss. Hursomhelst tänker det fara några till Tolki ikväll och jag kanske hänger på om jag hinner.

Och imorn ska jag ta mig in till stan, träffa Katja en snabbis kanske, äta middag på thai med Simone och hinna sola på fjällnäs. Tror jag ska fråga bror min om han vill hitta på nått med mig oxå om han inte jobbar (a)


Nu går jag och sover en stund till, sebbe ligger nämligen och sover i min säng och jag hade sagt åt mig själv att inte vara med honom innan vi äker till göteborg men han hamnade ändå här på något sätt. Ska vänta på att sussi ska vakna och sedan höra hur det blir om dom åker till Tolki.





Jooo gissa vad! min jacka som jag beställde från nelly... innehöll inte min jacka utan sloggitrosor stl L för 640kr... KUL, JÄVLIGT KUL! Vem fan beställer sloggitrosor för 640kr?? hade dom varit i s så hade jag behållt dom.


Jag har pratat med min moster igår och jag blev så himla glad att jag hoppade runt medan jag pratade, hann inte prata om det jag ville men ändå. Hon skulle möta mig i sthlm när vi byter tåg, om vi hinner förståss. Och det ligger ett vy-kort från morbror och anki som är i New York och har varit där i två veckor! Hur avis får man bli?

 




 

 

 

 

Happy days..

Under dom här senaste dagarna har jag hunnit med mycket känns det som, och jag har bara velat prata och prata och säga hur stolt jag är över en del grejer. Att elda upp tyskaböckerna kändes hur bra som helst.

Har hunnit med att vara och sola i tisdags, och javisst en vit rand blev det. Kom hem vid sju och hann prova min klänning! Tror det blir den på balen. Vid halv åtta fick jag nå ryck och ville så gärna vara med sebbe så jag tjatade på mamma och pappa och det blev en bra deal. Klockan åtta var jag hos pojken min. Jag hittade en skitbra bok så jag satt och läste typ en timme. Ett bad vid elva, två avsnitt av Skins och sedan somnade vi.

Idag hade vi biologiprov med bok... HAHA, och ehm.. jag och emil övade på våra mega-super-duperslag i brännboll. På idrotten hade vi dans... eller ja, en del iaf. Jag, sussi, jacob, sebbe, emil och sigge hoppade lite rep ist. Sist gjorde vi hk-prov. Inget att plugga till så gjorde så gott jag kunde, det räknas inte ens till betyget. Innan det sprang jag ner till no:n och gjorde teknikprovet. HAHA jag skulle övat mer än tio min så hade jag fått mvg, men hoppas på vg-. Skuttade glatt iväg mot bussen och pussade min pojke hejdå och åkte mot stan för att tjäna lite cash. 500kr för att städa tre rum var inte helt fel, men ärligt talat det var skitmkt smuts.

Gjorde just klart mitt självporträtt, och nu ska jag göra klart serien och mitt hus. Ja jag har tråkigt så jag leker med texterna och mitt hår är lockigt av sig självt ;);).

Nästa vecka bär det av till göteborg med min fina klass. Tar med kameran och tänker fota så mkt som möjligt. Tänk att det är sista resan med klassen...



 

 

ALDRIG MER TYSKA! ♥

Jag är så jävla glad och så jävla... hur ska jag uttrycka mig.. eh typ besviken? Jaja iaf jag är så jävla glad för att det var sista tyska lektionen idag! Vi brände upp våra tyskaböcker. det luktar illa, tro mig. Jag är också glad för att det här är typ sista veckan. Det ska bli så jävla skönt att slippa en del lärare och dom andra klasserna.
Jag är besviken för att jag är det och jag tänker inte säga ett ord om det. Hursomhelst så är jag som min mamma och jag är stolt över det för hon vet exakt hur,när och var allt sker... I princip.


 

Ihelg hände inget speciellt, bortsett från att jag och pappa var på flyguppvisningen. Ganska kul att gå runt där och se sig omkring. Var typ hundra gånger och kollade på ultralettarna, saknar känslan att flyga litet plan. Det är så stor skillnad på stora och små flygplan. Menmen planet står i hangaren och har stått där i nästan två år. Hoppas på att få flyga lite i vinter. Saknar det gröna planet, men lilla röda är bäst. Pappa sålde gröna och nu har vi kvar den röda som vi alltid haft.




 

 

Biokväll

Var nyss på pirates of the carabien (felstavat säkert). Innan det var det skola och gjorde prov, hade fotboll och sen inte så mkt mer. Hursomhelst efter skolan gick inte bussen till stan så tiggde skjuts av simone, och hon hämtade mig ändå från dokkas och förbi kullen och sedan malmberget. älskar henne så mycket! :D men jag förlorade en hundralapp på det men det var det faktiskt värt. Sen hjälpte jag katja att dela ut kometen, hann vara och pissa på gisab och sen blev det bio vid sju. Då var sebbe också med. Nu sitter jag i lägenheten efter att ha väntat med Katja på bussen och sebbe på hans bror. Jag tycker jag är snäll som gör det även om det var skitkallt. Sebbe kommer förmodligen vid halv ett och jag kommer inte få sova mina 8timmar som jag gör varje natt.

Love you boy.

Idag har mamma varit och skickat tillbaka en klänning som jag beställde, och ist ska jag beställa en till ny. Den blir vit. Måste fara och sola någon dag också, hitta ett par skor, kolla på mitt silverhalsband och hoppas på ett armband med och sist måste jag ringa till hon där som jag skulle ringa till.

Nu ska jag strax börja plugga elektrokemi till provet imorn men innan det tänker jag rabbla upp vad jag har kvar.


No: energikällor, elektronik-saken, genetikprov.
So: artikel, redovisning i- och u-länder
Svenska: litteraturprov, argumentation, frågor till en klassiker
Engelska: INGET!
Idrott: kondistest och 120 längder på badet
Matte: nationella muntligt, matteprov
Bild: mitt hus, självporträtt och serien
Tyska: "prov"
Musik: redovisning
HK: prov i näringslära
Slöjd: HAHA julbroderi......

jaaa 19 saker att göra på två veckor.

Det här fixar jag lätt som en plätt och nu ska jag gå och plugga hejdå!

 

 

 

Utkast: Maj 15 2011 :)

I torsdags var jag och min klass på teater, eller halva men ändå. Teatern var helt okej och jag höll på att garva ihjäl mig i vissa stunder men det är bara för att jag och sussi har sett för mkt film.
vid halv ett drog vi upp till tennishallen där dansen skulle vara. Det va faktiskt kul att dansa vissa grejer. Man skulle faktiskt gå runt och dansa med olika personer men den "turen" hade inte jag utan jag dansade med Sebbe, Jacob, SimmmeG och Anton. Och i pausen drog halva dansgänget, tack för den max och katja! ;)
Efteråt skulle jag göra massa men gjorde ingenting och dessutom vart jag sur. Då ringde jag Katja och vi for till Max. Dom får mig alltid på bra humör och i veckan ska vi på bio. klockan sju gick jag och Katja till nordan för att dansa lite mer. Blev inte mkt till dans för mig dock men jag sprang mellan många bord fram och tillbaka.

På fredag tog jag ledigt och plugga stenhårt! Ärligt talat så pluggade jag hela dan tills sebbe kom. Vi satt på kiosken och väntade på att jacob skulle komma tillbaka, med jessica också. Men dom jävlarna döck aldrig upp så drog hem och eldade gräs. Tog en sväng ut med båten men bestämde ss för att hämta stora båten för att fiska. Sen kom äntligen natten och jag fick äntligen se Pretty women för första gången! Inte direkt så bra som alla snackat om men ingen besvikelse heller.

Lördag vaknade sebbe för mig för en gång skull. När bror min kom hem for vi ut med min bil och lekte i leran. Sen fick Simon en idé att fara till Harsprånget och klättra. Jag tog med mig min videokamera och filma hela grejen. Två bergsväggar besteg vi alla tre. Ner i gruvan hann vi också. Hemma blev det grillat och fiske på kvällskvisten. Det slutade inget vidare och vi kom hem med tre fiskar och ett surt humör. Ibland hatar jag att fiska. äckel fiskespö. Tappade två drag, båda bluefox >:@.
Körde bil och ringde till marcus sen. Han kom hit med moppen och vi åt glass och letade brud åt marcus. Men hittade ingen som dög åt honom. Vid tolv åkte han hem.

Söndag vaknade vi tre och käkade. Vid sex åkte han hem och jag gick upp till mina flickor Sussi och Rajala. Kollade film och sen for jag hem och pluggade.

 

Säckpipa = bad music

Men fuck you Jan Björklund! Vi vill inte att skolk ska räknas till betyget... jävla mongo!


Tandläkaren först på morgonen så missade np... inget emot det faktiskt. Efteråt for jag, mamma och pappa och fikade, jag och pappa for till coop och hämtade mitt paket som innehöll min andra klänning... just nu vet jag inte vilken jag ska ha på balen. I skolan hade vi bild och bild och sedan orkade jag inte med mer bild så jag gick till åttorna, hängde med tobbe,axel och emil och sen när sebbe kom tillbaka från affären så gick jag, han och marcus ner i millennium och bara chillade. Dom försökte skrämma mig med att det var en skolpojke som hade dött där för länge sen men ännu brukar vara kvar vid bänken. Det läskiga var att lampan slocknade 5min efter dom sagt det där... Fan va läskigt det var, men det var bara lagg på ljusstaken.

Imorn blir det teater sedan dans, och för en gång skull med Myran och Tallbacka! Yey! jag får träffa jessica, max och katja. Ett plus är ju lilla kissemissen haha.




<3

 

 

Ett inlägg om min bästa vän.

Vi har varit vänner ända sen vi varit små. Vi har umgåtts så mycket att jag nästan har ett andra hem där. Jag har varit med i många delar i Sverige tillsammans med henne, även utanför Sverige också. Hon är den mest generösa människa jag känner, hon bjuder på det mesta om man frågar... ibland behöver man inte ens fråga. Och det är såhär att den här tjejen är den människan som alltid får mig glad, hon är alltid den som gör att jag mår bra och det är alltid hon som tar hand om mig. Ärligt talat har hon blivit som en syster för mig. Inte en sån som alla fjortisar tjatar om och att dom älskar varandra så himla mycket och sen har dom känt varandra i typ två månader... Nej så är inte vi.
Och att bara sitta i samma rum som henne, brevid henne ger en otrolig energi som gör mig så himla glad, och när hon inte sett mig tillexempel på två-tre dagar kramar hon om en som att man inte träffats på år! Hon tar verkligen hand om mig på alla sätt och vis. Jag kan ibland skämmas för att jag inte alltid ger lika mycket tillbaka, men jag försöker men själv tycker jag inte det är tillräckligt.

Du betyder för mig mer än vad ord kan beskriva och SueSue... du vet att jag älskar dig, pigan! :)<3






Susann johansson!

@Karlsson plats

Zumban var helt okej igår, roligare än jag trodde men det är inte något för mig. Dansar hellre fuldansen eftersom det är typ samma sak.

Just nu sitter jag i eks soffa här i Luleå. Vi äter godis och fettar oss som vanligt. Vi håller på att ladda ner säsong 1 av andra avenyn. Idag har jag, evve och rajala varit på stan och shoppat lite granna. Köpte mig en bh, ett par trosor, vita short, två linnen och en blå tröja typ. Tänkte köpa en svart klänning men sket i det också. Imorn vet jag inte vad vi ska hitta på men något blir det. På måndag tar jag bussen till Boden och rajala, sen möter väl vi upp min kära klass (som vunnit 50 000kr och är med i NSD bara för att vi är såååå himla mkt sötare än alla andra) och åttorna(-.-).

--

Hej jag är på mitt sämsta humör idag och det blir inget bättre med tanke på at vi har zumba på morgonen. Fuck that.

Bättre sent än aldrig... Valborg!

Gud vad jag hatar blogg.se och min kära dator. Båda kan ta sig!


På fredag åkte jag hem från skolan och tog det bara lugnt, sen gick jag upp till Sussi med Rajala. Lowe kom också dit senare. Vid 5-6 åkte jag hem och åt, kom tillbaka och Rajala hade då gått hem för att äta men jag tror hon somnade eller något för hon kom inte tillbaka. Efter en stund ringde Sebbe och jag åkte hem och väntade på honom. När han kommit for vi upp till Sussi igen. Vi fyra kollade Black sheep, lite halvläskig... men jag överlevde natten utan mardrömmar eftersom jag fick sova med ett par armar runtom mig hela tiden.



På lördag var det valborg och vi vaknade halv tre. Jag har aldrig sovit bort så mkt av en hel dag! Iaf vi for på kiosken och sen tog det chill tills klockan blev sju då vi for upp till majbrasan på gamla skolan. Var där i typ en halv timme eller mindre innan vi drog med jacob och gänget till leipo för att grilla. Pratade massa, grillade korv och gjorde inte så mkt mer... ändå for vi och grilla vid nio-tio och for vid ett ungefär. Men somnade inte förrän vid halv fyra.

Söndag hände inte mkt, tog det bara lugnt och sedan åkte sebbe hem.



Orkar inte skriva nå mer, nationella gick skit men jag ska få köttsoppa så jag är glad ändå. Ihelg blir det luleå!

 

 

 

Orkar inte göra rapporten........

Jaha slut på utvecklingssamtal och slut på möten. Jag har ju "utvecklats" bra under det senaste halvåret om man bortser från tyska och matte. Tyska är värdelöst och jobbigt, matte kan jag men jag är bara så jävla lat.
Iaf samtalet slutade 35 min innan klassmötet var... vilket var bra för då fick jag byta tillbaka mitt busskort, få mina 30kr och träffa Markus Glad som jag inte träffat på evigheter! Blir lite avis när jag läser på andra bloggar att dom får träffa massa roliga människor och inte jag... men idag så fick jag det! :D

Kompispris!

Rubriken är till sarag för att hon total älskar sången och därför laddat ner den till hennes bil. Måste själv säga att icareklamerna är dom bästa!
Tyvärr har jag ännu inte lärt mig hur man laddar upp videos(invalid), men en bild iaf:



Har inte mkt mer att säga utom att jag ska slänga upp ett inlägg från ihelg, fara på utvecklingssamtal och sedan på möte för klassresan. OCH... stort och jag ska skriva klart min raport idag!

*

RSS 2.0